10 iemesli, kāpēc Dvīņi ir paši trakākie draugi

Dvīņi ar vienādu spēku jūs gan mīlēs, gan ienīdīs

Viņi ir ļoti vispusīgi cilvēki un pārāk pakļaujas garastāvokļa pārmaiņām. Viņi aizstāvēs visu, kas viņiem būs principiāli svarīgs un cīnīsies līdz pēdējam! Un jūs riskējat nokļūt šo galvu reibinošo emociju virpulī, gan pozitīvi, gan negatīvo.

Dvīņiem piemīt viena īpatnība – viņi ātri aizmirst konfliktus, un, visticamāk,  jau tajā pašā dienā viņi jums atsūtīs ielūgumu uz vakariņām, it kā nekas nebūtu noticis.

Dvīņiem ir pašiem sava izpratne par laiku

Viņi, visticamāk, nolems jūs sagaidīt jau uz vietas, jo viņiem ir grūtības ar plānošanu, lai paspētu laikā. viņu devīze ”bez manis nesāks”, un Dvīņiem patīk ierasties efektīgi.

Kas citiem ir normāli, visticamāk jūsu draugam  Dvīnim  liksies tīrais ārprāts, un otrādi

Viņi izceļas pūlī. Visticamāk, jūs variet ievērot viņu košo matu krāsu vai dīvaino uzvedību jau pa gabalu.

Dvīņi ir tie draugi, kuri jāņem līdzi, ejot pa veikaliem, jo viņiem piemīt ne tikai stila izjūta, bet viņiem pašiem vajag apkārt rosību.

Dvīņi nekad neuzņemsies visu atbildību par savu rīcību, tikai daļu…

Tie, kas dzimuši šajā Zodiaka zīmē prot profesionāli un racionāli novelt vainu kādam citam. Viņiem nepatīk būt sliktā puiša lomā, bet viņi redz, kur ir kļūdījušies.

Taču viņi nekad nedomās, ka viņiem nav bijusi taisnība pilnībā.

Dvīņi sevi mīl vairāk, nekā jūs

Nevajag to attiecināt uz sevi; Dvīņi vienkārši ir egocentriski, taču ne egoisti. Viņi nekad neuztrauksies par kādu citu vairāk kā par sevi pašu. Jums tas ir vai nu jāpieņem , vai nē.

Dvīņiem ir ļoti komfortabli pašiem par sevi

Tas nenozīmē, ka viņi negrib palikt jūsu labākie draugi, vai viņus neinteresē kā pagāja jūsu tikšanās. Jums vienkārši ir jānoķer viņus īstajā brīdī, un viņi jūs uzmanīgi uzklausīs. Viņi ciena to laiku, ko pavada paši ar sevi un var jums iemācīt, kā to darīt. Ļoti daudziem no mums tas nemaz neizdodas.

Dvīņiem ir nepareiza līderības izjūta

Viņi domā, ja pateiks jums ko tādu, ko savukārt ir dzirdējuši no kāda cita, tad tas pārvērtīs viņus par autoritāti jūsu dzīvē. Reizēm viņiem vajag izskalot smadzenes, lai paildzinātu jūsu draudzību un tas ir normāli.

Viņiem patīk būt par modes noteicējiem, taču viņi pārlieku aizraujas ar mūsdienu stilu, lai būtu radoši. Taču viņiem apkārt radoši cilvēki ir vienmēr.

Reizēm Dvīņu līdzi jušana nāk tieši laikā

Viņi vienmēr sapratīs, ko jūs sakiet vai ko gribiet teikt, pat ja jūs to nesakiet skaļi.

avots

Pievienot komentāru