10 lietas, kuras mājā nes neveiksmi

Dažkārt dzīvē notiek tā, ka pēkšņi sākas melnā josla. Nekas nenotiek tā kā vajag, viss krīt ārā no rokām, un noskaņojums arī nav nekāds spīdošais. Cilvēki sāk meklēt iemeslus, lai saprastu, kāpēc gan sācies tāds neveiksmju posms?

Atbilde ir! Pilnīgi iespējams, ka jūs paši savām rociņām noorganizējuši negatīvu lietu aplenkumu ap sevi, kurus arī sarīko haosu jūsu dzīvē! Ja vēlaties atjaunot harmoniju, tad vairieties no šīm 10 lietām.

„Mirušas” lietas

Runa ir par dažādiem sausiem ziediem, nogalinātu dzīvnieku izbāzeņi un pat gliemežvāki! Ja jūs mīlat dzīvus ziedus, tad uzmanīgi sekojiet, lai tās neaizkalst. Gliemežvāki regulāri jātīra, lai izvairītos no problēmām ar sliktu auru.

Gleznas un fotogrāfijas ar dabas katastrofu attēlojumu

Runa iet ne tikai par globālām katastrofām, bet pat par tādām uz kurām atainoti stipras lietusgāzes, sniegputeņi un citi negaisi, kuri jums neizsauc pozitīvas emocijas.

Nepāra lietas

Ja jums ir kaut kur uz balkona aizķērusies viena slēpe vai viena krosene no pāra, kurš jums ļoti patika, bet jūs neziniet, kur ir otrs no pāra, tad viss! Pienācis laiks izmest izgāztuvē šīs atmiņu lietas, citādāk no problēmām neizvairīsieties.

Pulksteņi, kuri stāv

Tā ir ļoti slikta zīme, tāpēc parūpējaties par to, lai visi pulksteņi jūsu mājās darbotos. Ja tomēr tos nevar salabot, tad ir īstais laiks no tiem tikt vaļā.

Apspurusi slota

Visam ar ko jūs māju savediet kārtībā, arī jābūt kārtībā. Ja jūsu slota jau gandrīz izjukusi, tad jums jāiegādājas jauna, citādāk tas nesīs finansu zaudējumus. Tā teic novērojumi!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru