10 seriāli, kurus ir vērts noskatīties

Amerikāņu Dievi

Slavenās grāmatas ekranizācija nepievīla – seriāls sanācis ne mazāk aizraujošs. Tas apvieno sevī skandināvu mitoloģiju un mūsdienu amerikāņu pasauli.

Labāk zvaniet Solam

Komēdijas-drāmas seriāls no “Visās grūtībās” radītājiem. It kā stāsts par sīka advokāta dzīvi. Tomēr šī seriāla pielūdzēju skaits kļūst arvien lielāks un lielāks.

Atstātie

Visā pasaulē pazuduši aptuveni simts miljoni cilvēki. Ir pagājuši vairāki gadi. Bet viņu radinieki nav samierinājušies ar zaudējumu, un nenomierināsies, kamēr neatminēs, kas tajā dienā notika.

Lielie mazie meli

Piecas ģimenes vieno tas, ka viņu bērni mācās vienā klasē. Un vēl tas, ka viņi bijuši ballē, kas kļuvusi par nozieguma vietu. Seriāls stāsta par to, kurā ģimenē atrodas slepkava, un kādi bija slepkavības motīvi.

11.22.63

Mini seriāls, kas var aizraut tā, ka noskatīsieties to vienas dienas laikā. Visi notikumi grozās ap Kenedija slepkavības datumu — 11.22.63. Galvenais varonis uzzina par laika portāla esamību, un pārceļas uz to laiku, lai palīdzētu novērst prezidenta slepkavību. Bet izrādās, ka nav nemaz tik viegli nodzīvot svešu dzīvi tikai uzdevuma pēc.

Izlaušanās

Lai glābtu brāli no cietuma, varonis pats dodas aiz restēm. Viņam ir plāns, kā izbēgt kopā ar brāli. Tikai seriāls ir tik ļoti mīklains, ka nākas ļoti uzmanīgi sekot līdzi seriāla notikumiem.

Melnais Spogulis

Seriāls par mūsu bīstamo atkarību no elektroniskajām tehnoloģijām. Katra sērija parāda skatītājam, par ko var pārvērsties šī atkarība.

Parādes beigas

Seriāla galvenais varonis ir angļu aristokrāts, līdz pat kaulu smadzenēm. Manieres, tradicionālie dzīves uzskati un pārliecība viņam ir augstāki par visu. Bet, iemīloties jaunā meitenē, nav grūti to visu aizmirst kā nebijušu.

Jaunā ārsta piezīmes

Galvenais varonis ir jauns ārsts, kurš cenšas ārstēt savus pacientus, neskatoties uz viņu māņticību un piesardzību. Stāsts balstīts uz varenā krievu rakstnieka Mihaila Bulgakova piezīmēm.

Mik

Mikija dzīvo jautru un bezrūpīgu dzīvi, bet viss krasi mainās, kad viņas māsa kopā ar savu vīru ir spiesta atstāt valsti, un atstāj galvenajai varonei savrupmāju ar diviem bērniem. Meitene gribēja padzīvot greznā mājā, un pat nenojauta, cik grūti ir tikt galā ar bērniem, it īpaši jau svešiem.

avots

Pievienot komentāru