10 tautas līdzekļi, kas izturējuši laika pārbaudi

Mājās pagatavojamu līdzekļu pasaulē jūs varat atrast ļoti daudzas dabīgas zāles, kas palīdzēs jums atbrīvoties no daudzām problēmām, kas saistītas ar veselību.

Šajā rakstā mēs jums piedāvājam 10 visvecākos tautas līdzekļus, kas ir izturējuši laika pārbaudi un joprojām tiek plaši izmantoti visā pasaulē, ārstējot visdažādākās veselības problēmas.

Ēdiet vistas zupu, lai tiktu vaļā no saaukstēšanās
Vistas buljonā atrodamie tauki un olbaltumvielas sniegs jums nepieciešamās kalorijas, lai pretotos apetītes zudumam, kas raksturīgs visiem, kuri ir slimi. Vistas buljons arī mitrina, kas palīdz organismam regulēt temperatūru, tas arī atvieglo toksīnu izvadi, kas pretējā gadījumā traucētu sadzīšanas procesam, ja tie turpinātu cirkulēt asinsritē.

Izmantojiet mitru tējas maisiņu, lai “izvilktu” bites dzeloni
Tējas lapās esošajiem tanīniem piemīt pretiekaisuma īpašības, kas var palīdzēt mazināt tūsku ap bites dzēluma vietu. Vienkārši uzlieciet mitru melnās tējas maisiņu uz koduma vietu un atstājiet, līdz piepampums mazināsies. Tikko tas notiks, būs pavisam viegli izņemt dzeloni.

Rīcineļļa aizcietējumiem
Rīcineļļa stimulē saraušanos resnajā zarnā, kas ir noderīgi aizcietējumu atvieglošanai. Deva pieaugušajiem ir 1 – 2 ēdamkarotes, kas jālieto iekšķīgi, un bērniem – 1 – 2 tējkarotes. Jums vajadzētu justies labāk pāris stundas pēc eļļas lietošanas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru