11 cilvēku īpašības, kas ļoti patīk apkārtējiem. Tās nav kompānijas dvēseles un jokdari!

Viņi nemeklē uzmanību.

Nav nepieciešams, lai piemistu milzīga harizma un ekstravertums, lai piesaistītu pie sevis cilvēkus.

Pietiek ar to, ka esi draudzīgs un apzināts, lai iepatiktos. Kad tu runāsi pārliecinoši un pieklājīgi, cilvēki tevī klausīsies vairāk, nekā tad, ja gribēsi izskatīties svarīgs.

Viņi ir uzticami un droši.

Kad cilvēki ar tevi iepazīstas, viņi grib skaidri zināt, ar ko viņiem ir darīšana un ko gaidīt. Tavs noskaņojums, piemēram, nevar ietekmēt to, kā tu izturies pret citiem.

Viņi izmanto pozitīvu ķermeņa valodu.

Sejas izteiksmes, žesti, balss tonis – visam jāizpauž tavs pozitīvais attieksmē pret citiem.

Nesakrusto rokas uz krūtīm, uzturi acu kontaktu, pieliecies tuvāk tam, ar ko sarunājies. Tas, kā tu runā, reizēm ir svarīgāk par to, ko tu runā.

Viņi atstāj spēcīgu pirmo iespaidu.

Pētījumi rāda, ka lielākā daļa cilvēku izlemj, vai tu viņiem patīc, vai ne, pirmajās 7 sekundēs pēc tikšanās. Un pārējo laiku viņi apstiprina savu iespaidu vai atspēko to.

Lai gan tas ir savā veidā biedējoši, tajā pašā laikā tu vari to ietekmēt, izmantojot ķermeņa valodu. Pārliecināta poza, stingrs rokasspiediens, smaids – tas palīdzēs piesaistīt personu sev.

Viņi sauc cilvēkus vārdā.

Tavs vārds ir svarīga tavas personības daļa, un tas spēcīgi ietekmē zemapziņu, kad tu to dzirdi. Sauc cilvēku vārdā ne tikai tad, kad ar viņu sasveicinies, bet arī sarunas laikā.

Viņi smaida.

Cilvēki apzināti un neapzināti atspoguļo sarunu biedra ķermeņa valodu. Ja vēlies patikt cilvēkiem, smaidi viņiem sarunas laikā.

Viņi zina kā pieskarties.

Kad tu pieskaties cilvēkam sarunas laikā, oksitocīns tiek izlaists viņa smadzenēs, kas tevi asociē ar pārliecību un pozitīvām emocijām.

Vienkāršs pieskāriens plecam, rokai, apskāviens, draudzīgs rokasspiediens- tie visi ir oksitocīna ražotāji. Tikai pārliecinies, vai tas izskatās pieņemami.

Viņi prot gan strādāt, gan atpūsties.

Darbā viņi ir nopietni, bet draudzīgi. Pēc darba viņi prot atpūsties kopā ar visiem. Viņi saprot, ka cilvēki, grib ar viņiem runāties. Viņi prot radīt stāvokli, kad citi cilvēki viņu klātbūtnē jūtas svarīgi.

Kuras no šīm īpašībām piemīt tev?

avots: businessinsider.com

Pievienot komentāru