12 pazīmes, kas liecina, ka tev ir darīšana ar sliktu cilvēku

Šādi cilvēki nekad nenožēlo, ka ir nodarījuši sāpes. Viņiem patīk izjaukt kādas attiecības un laimi. Apkārtējo ciešanas viņiem sniedz baudu.

Ļaunums ir labā trūkums. Bet daudzos gadījumos īstu ļaunumus nav viegli atpazīt, īpaši cilvēkiem, kuri mēģini otrā ieraudzīt labo.

Mēs nevaram ignorēt to faktu, ka starp mums ir patiešām ļauni cilvēki, un tāpēc ir vērts pievērst uzmanību signāliem, kuri liecina, ka kāds mēģina tev nodarīt pāri.

Realitātes noliegšana

Lai cik acīm redzama nebūtu patiesība, šie cilvēki to vienmēr noliegs. Viņiem svarīga un nozīmīga ir tikai viņu pašu patiesība, pat ja tā ir pilnīgā pretrunā faktiem.

Šo cilvēku patiesība ir atspulgs viņu ļaunajām domām un nepareizajām idejām.

Izskaistina faktus

Ļauni cilvēki ir lieliski manipulatori. Viņi ir spējīgi izskaistināt un pārvērst jebkuru faktu, ar kuru viņi negrib samierināties. Viņiem piemīt spēja izraut vārdus no konteksta un uz to pamata izdomāt savu stāstu.

Informācijas slēpšana

Jebkura informācija, kas var kaut kādā veidā kompromitēt šo cilvēku ļaunos mērķus, glabājas stingrā noslēpumā. Turklāt viņi nedomā, ka rīkojas nepareizi. Viņi neuzskata to par meliem. Bet, ja kādas informācijas slēpšana kaitē apkārtējiem, tad tā noteikti ir ļauna rīcība.

Pie visa tā, šādi cilvēki vainos tev par to, ka tu viņiem neuzticies. Un tu patiešām arī jutīsi savu vainu.

Mēģinājumi maldināt

Šādiem cilvēkiem lieliski izdodas apkārtējos radīt šaubas un ievest viņus maldos. Viņi liek tev justie tā, it kā tu neesi pietiekami kompetents.

Viņi var darīt visu, lai tu izjustu bailes, justos sasaistīti. Ļauni cilvēki meistarīgi prot izmantot sliktus vārdus.

Nemitīgi melo

Lai ko arī neteiktu šie cilvēki, viņi vienmēr atgādina par “karstiem” faktiem, kas nav taisnība. Kad viņi melo apkārtējiem, viņi izjūt dziļu gandarījumu.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru