14 skarbas patiesības par Skorpionu

Skorpions ir enerģisks, aktīvs un neuzticīgs. Cilvēkam, kurš dzimis šajā Zodiaka zīmē, piemīt stiprs ķermeņa un gara spēks, ar kuru jums nāksies rēķināties. Lūk, vēl 14 Skorpiona īpašības, kurām jums labāk būt gatavām:

Skorpions ir neticami seksuāls. Necentieties pretoties. Jūs nevarēsiet. Ja jūs sajutīsiet dīvainu pievilkšanās spēku pret bārdaino puisi, kurš ir aizmidzis jums uz pleca vilcienā, tad visticamāk, ka viņš ir dzimis novembrī.

Skorpions cenšas dominēt un kontrolēt. Ja jūs domājat, ka jūsu partneris-Skorpions nevalkā apakšbikses, tā tas arī ir. Viņš jūs kaitina, un gaida, kad jūs neizturēsiet, lai noliktu jūs pie vietas. Pārāk neatslābinieties.

Skorpions vienmēr uzvar. Viņš ir uzstājīgs, nežēlīgs, manipulatīvs un ļoti spēcīgs. Jūs vēlēsieties apbruņoties ar viņa atbalstu projetkā, jo šajā gadījumā jūsu komanda noteikti uzvarēs.

Skorpions ir ļoti noslēgts. Viņš nedalās ne ar ko sociālajā tīkla Facebook ne jau tāpēc, ka jūs krāpj. Viņš vienkārši nevēlas, lai pasaule būtu lietas kursā par to, ko viņš dara. Ja jūsu partneris nav reģistrējies sociālajos tīklos, un savas fotogrāfijas vai dienasgrāmatu glabā slēptā seifā, – viņš noteikti ir Skorpions. Necentieties viņu izspiegot!

\Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru