14 skarbas patiesības par Skorpionu

Skorpions vēlas būt lietas kursā par jūsu lietām. Viņš ir ārkārtīgi ziņkārīgs, viņam patīk izsekot un uzzināt informāciju. Labāk pati visu par sevi pastāstiet, savādāk Skorpions nomocīs jūs ar jautājumiem, un mūžīgi jūs izsekos, interesējoties par to, ko jūs slēpjat.

Skorpionu aizrauj viss ārpasaulīgais un tumšais. Tas nenozīmē, ka viņš ir sērijveida slepkava, viņš vienkārši aizraujas ar “tumšajām lietiņām”. Skorpions ir slavens ar savu ziņkārību attiecībā pret nāvi, briesmām, melno maģiju, pārdabisko un okultisko.

Skorpionam ir dzirsksteļojošs sarkasms. Dažreiz viņš var būt tik ļauns, ka pakļaus jūs šausmām, bet tas nepadara Skorpionu par sliktu cilvēku. Netiesājiet viņu par to. Labāk atrodiet iespēju, kā atrast humoru briesmīgajās lietās, tas ievērojami vienkāršo dzīvi.

Skorpionam ir vienalga, ko par viņu domā apārtējo. Tas patiešām tā ir!

Skorpions ir nežēlīgi godīgs. Nejautājiet viņa, vai jums piestāv šī kleita, ja zemapziņā ziniet atbildi uz šo jautājumu. Viņš noteikti apstiprinās jūsu aizdomas.

Skorpions var būt ekstrasenss. Viņš māk pareģot notikumu gaitu un zina, par ko jūs domājat, pirms jūs to pateiksiet. Šo īpašību var izskaidrot ar viņa vērīgumu un labo atmiņu.

Skorpions ir ārkārtīgi uzticīgs. Ja jūs pastāstīsiet viņam par to, kurš jūs 8. klasē apvainoja vai arī pagrūda metro, pa ceļam uz darbu, Skorpions atradīs šos cilvēkus, un izdarīs viņem tik sāpīgi, ka viņi turpmāk nenodarīs pāri ne mušai.

Skorpions ir apķērīgs un saprātīgs. Ja jums kādreiz būs nepieciešama palīdzība jebkādā lietā, vai arī vienkārši palīdzība izplānot pārsteigumu, piezvaniet Skorpionam. Viņš ne tikai būs noderīgs itin visā, viņš jūs nekādi neapvainos un turēs muti aiz zobiem.

Skorpionam ir iebūvēts melu detektors. Skorpionam piemīt neticama atmiņa, kā arī iedzimta spēja atklāt patiesību jebkurā situācijā, tāpēc viņam labāk nemelot. Ja jūs to izdarīsiet, jūs tikai viņu sadusmosiet, un jums nepatiks tas, par ko pēc tā visa pārvērtīsies Skorpions.

Skorpions ir viltīgs, un var būt ļoti atriebīgs. Izdarījāt pāri Skorpionam? Jums labāk bēgt projām no pilsētas!

avots

Pievienot komentāru