15 gadus veca meitene pieņēma vairāk nekā 100 dzīvniekus un netaisās apstāties

Vlada tādus sunīšus ved pie sevis mājās, ārstē tos, baro, un pēc tam ar speciālu interneta resursu palīdzību atrod tādiem dzīvniekiem jaunas ģimenes.

Meitenes mamma atzīstas, ka mājās tagad nekad nav garlaicīgi. Visur staigā Vladas no nāves izglābtie dzīvnieki. Un, lai arī tāpēc rodas pilnīgi dabīgi un sagaidāmi mīnusi un neērtības, meitenes mamma ir laimīga, ka viņas meita ir izaugusi tik iejūtīga un atsaucīga.

Vlada stāsta, ka reiz viņa ir pacēlusi no ielas kucēnu un nosaukusi viņu par Lolu. Ar to arī viss sākās. Pēc divām nedēļām viņa atdeva Lolu jaunajam saimniekam, bet pati atzinās, ka ir nolēmusi nodarboties ar dzīvnieku glābšanu. Kopš tā laika Vladas mājā ir pabijuši vairāk kā divi simti suņu! Tagad tie dzīvo jaunās ģimenēs, kur viņus ļoti mīl.

Katrs rīts Vladai ir pārbaudījums. Viņa ceļas agrāk un gatavo ēdienu visam suņu baram. Pēc tam skolniece ved dzīvniekus pastaigā, un pēc tam tīra savu dzīvokli: tas ir jādara katru dienu, lai atbrīvotos no nepatīkamās smakas un citām problēmām, kas saistītas ar lielo dzīvnieku skaitu.

Nākotnē Vlada plāno pabeigt skolu un iestāties veterinārārstu skolā, lai palīdzētu dzīvniekiem jau profesionāli. Atliek vien novēlēt veiksmi šai labajai un atsaucīgajai meitenei!

avots

Pievienot komentāru