15 ticējumi par jaundzimušajiem, kas vēsta par laimi, vai nelaimi

Ezotēriķi uzskata, ka ar mazuļa ienākšanu šajā pasaulē saistās daudzas pazīmes, kas var nopietni ietekmēs mazuļa nākotni.

Bērna dzimšana ir viens no svarīgākajiem notikumiem ģimenes dzīvē. Vecāki sniedz jaundzimušajam mīlestību, rūpējas par viņu visos veidos un pielāgo savas vēlmes bērnam, lai tik viņš augtu veselīgs un laimīgs. Bet vai ar to ir pietiekami? Pēc ezotēriķu domām, bērna piedzimšana saistīta ar daudzām pazīmēm, kas var nopietni ietekmēt mazuļu nākotni.

Aplūkosim tās un noskaidrosim, vai mēs kaut kādā veidā varam tās ietekmēt.

1.Bērns, kurš dzimis Jaunā Mēness laikā vai trīs dienu laikā pēc Jaunā Mēness, dzīvos ilgi.

2. Ja bērns piedzimis pilnmēness laikā, nebaidies un neuztraucies. Tā ir laba zīme, kas sola mazulim laimīgu un bezrūpīgu dzīvi. Šādai personai veiksies visas dzīves laikā.

3. Ja jaundzimušais bērns ir klāts ar baltu plēvi (saka, ka viņš ir dzimis “laimes krekliņā”’), viņš tiks lolots ar dzīvību un veiksmīgi darbosies biznesā.

4. Lai jaundzimušais bērns varētu dzīvot visu savu dzīvi bagātībā un labklājībā, uzreiz pēc piedzimšanas tas jāietin kažokādās.

5. To, vai bērns būs laimīgs, var noteikt pēc viņa izskata. Ja meitene būs līdzīga tēvam, un zēns līdzīgs mātei, tad bērni būs laimīgi. Tiesa, ja ir pretēji, tas nebūt nenozīmē, ka bērni būs nelaimīgi.

6. Pirms zīdainis tiek kristīts baznīcā, tam jābūt paslēptam no nevēlamām acīm. Pretējā gadījumā mazulim var uzlikt ļaunu aci, kas radīs daudz problēmu gan pašam bērnam, gan viņa vecākiem.

7. Bērna vārda izvēle ir delikāts jautājums. Ja bērns tiek saukts kāda pravieša vai taisnīga cilvēka vārdā, viņu gaida pārticīga dzīve. Ja bērnam dod kāda mocekļa vārdu, viņš dzīvē var saskarties ar bēdām un ciešanām.

8. Daži vecāki saviem bērniem dod vārdus par godu saviem radiniekiem. Tas jādara uzmanīgi. Ja radinieks dzīves laikā cietis, ja viņš dzīvoja īsu laiku, nomira no slimības, vai pirms nāves viņš tika smagi spīdzināts, bērnam nevajadzētu dot viņa vārdu. Pastāv iespēja, ka bērns varētu atkārot sava senča likteni.

9. Līdz gada vecumam nevajadzētu bērnam rādīt viņa atspulgu spogulī. Tas var radīt daudzus pārbaudījumus bērna dzīvē.

10. Vecāki, kā arī tuvi radinieki ļoti mīl skūpstīt mazuļus, neuzskatot, ka tas var viņam kaitēt. Saskaņā ar pazīmēm, ja skūpsta maza bērna kājas, viņš vēlu nostāsies uz savām kājām, bet, ja skūpsta uz vaigiem, vēlu nāks zobi, un tas būs sāpīgs process.

11. Pirmo reizi mazgājot bērnu vannā, pievieno ūdeni karoti medus un ieliec vannā kādu sudraba priekšmetu (bet ne krustu). Tad bērns dzīvos bagātīgu un laimīgu dzīvi.

12. Pēc pirmās peldes vannā, ūdeni nedrīkst izliet. Tajā arī nedrīkst mazgāt rokas vai drēbes. Labāk to atstāt uz nakti un no rīta šo ūdeni uzliet uz ziediem vai kokiem dārzā. Tas sniegs augiem vitalitāti.

13. Bērnam jāvalkā tikai jaunas lietas. Ja tavs bērns nēsā cita bērna drēbes, viņš var pārņemt viņa slimības un enerģiju. Ja vecāki pieņem lietas no citiem zīdaiņiem, par tām ir jādod vismaz simboliska samaksa.

14. Visi zina, ka šūpot tukšus ratiņus nav uz labu. Bet, ja šūposi sava mazuļa tukšo šūpuli, viņš mierīgi gulēs, bet tavā ģimenē drīz būs ģimenes pieaugums.

15. Nevajag barot bērnu ar krūti citu cilvēku klātbūtnē. Pazīmes vēsta, ka tad var pazust mātes piens.

Sargājiet savus mazuļus!

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru