19. februāris – visspēcīgākais šī gada pilnmēness. Šeit ir 1 padoms katrai zodiaka zīmei. Izmaini savu dzīvi!

Pilnmēness nereti saistīts ar pozitīvo enerģiju, kas var izmainīt tavu dzīvi. Tomēr ir svarīgi zināt, ko pilnmēness gatavo tieši tev.

Lūk, padomi katrai zodiaka zīmei.

Auns

Šis pilnmēness tevi aizvedīs pie izšķiroša dzīves brīža. Pavadi kādu laiku ar cilvēkiem, kurus tu mīli, un ļauj viņiem ar tevi dalīt savu laiku.

Vērsis

Tu gatavojies sagriezt savu pasauli kājām gaisā. Nenoslēdzies no citiem, esi gatavs riskēt. Priekšā ir gaidāms vairāk, nekā tu jebkad spētu iztēloties, un tev ir jābūt atvērtam.

Dvīņi

Veltī kādu laiku tam, lai izklaidētos. Protams, tu esi diezgan sabiedrisks, bet pēdējā laikā tu esi nedaudz apjucis. Šobrīd ir īstais laiks pa īstam strādāt, lai sevi atrastu.

Vēzis

Neļauj citiem cilvēkiem sevi kontrolēt, tā ir tava dzīve, un tev tā ir jādzīvo. Ir svarīgi saglabāt pozitīvu noskaņojumu. Tev jāstrādā pie nākotnes plānošanas.

Lauva

Šis pilnmēness dos tev iespēju nopietni paplašināt savas zināšanas. Centies būt daudz saprotošāks visās situācijās, ar kurām tev nākas saskarties.

Jaunava

Tev vajag sakoncentrēties uz to, ko tu dari, un pārliecināties, ka tu vari to izpildīt. Viss, pie kā tu strādā pašlaik, beigu beigās atmaksāsies.

Svari

Šis pilnmēness liks tev aizdomāties par to, ko tu esi darījis pēdējos pāris mēnešus. Šajā brīdi tu vari just, ka visa pasaule ir pret tevi, bet tas tā nav. Darbs ar pašdisciplīnu tev nāks par labu.

Skorpions

Ļauj savai iekšējai būtībai nākt uz āru. Ir pienācis laiks beidzot patiešām dabūt to, ko esi pelnījis, jebkuriem iespējamiem līdzekļiem.

Strēlnieks

Šis pilnmēness tev atgādinās par to, kas tev ir patiešām svarīgs. Strādā šajā virzienā, un viss būs labi.

Mežāzis

Tu zini, kur tev ir jāiet. Tērē savu laiku saprātīgi un neaizmirsti par savu galveno mērķi.

Ūdensvīrs

Šis pilnmēness tev sniegs brīnišķīgu iespēju izmainīt savu māju. Izmanto savu iztēli.

Zivis

Tev būs izmaiņas finanšu sfērā. Esi piesardzīgs un netērē lieki naudu, jo šobrīd tā nav labākā ideja.

Kā domā, ko pilnmēness sagatavojis tieši tev?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru