2018. gada kopsavilkums: 8 neveiklākie un mulsinošākie slavenību mirkļi

Mēs apkopojām vienviet pašus kuriozākos gadījumus, kas notika ar slavenībām 2018. gadā. Kā varat redzēt, no izgāšanās un neveiklām situācijām nav pasargātas arī zvaigznes.

Keitija Perija

Nu vajag kam tādam atgadīties – Keitijai Perijai televīzijas tiešā ētera laikā pārplīsa bikses! Bet dziedātāja neapjuka, un viņa pati parādīja saplēsto apģērbu skatītājiem! Jāsaka kā ir, zvaigznei piemīt milzīga pašsavaldība un aukstasinība.

Bejonse

Mulsinoša situācija gadījās amerikāņu dziedātājai Bejonse koncertā Varšavā. Bija ieplānots, ka Bejonse efektīgi “pārlidos” pāri skatītājiem, bet negaidītas tehniskas ķibeles dēļ dziedātāja vienkārši palika karājoties gaisā…

Madonna

Kā izrādījās, Madonnas apaļais un izteiksmīgais dibens bija tikai imitācija! Viens no šādiem “viltus” dibena ieliktņiem regulāri rādījās laukā no viņas īsajiem šortiem koncerta laikā.

Dženifera Lopesa

Vienā no televīzijas raidījumiem Dženifera Lopesa nolēma paspīdēt un nodemonstrēt skatītājiem dažas deju kustības. Bet, ka viņa kleita nav tam īsti piemērota, māksliniece nepadomāja. Tā rezultātā visi, kam vien nebija slinkums, varēja redzēt dziedātājas koriģējošās apakšbikses, ko daudzi sauc arī par “vecmāmiņas pantaloniem”.

Ketija Holmsa

Dodoties uz saviesīgu pasākumu, Toma Krūza bijusī sieva pilnīgi noteikti kļūdījās ar apģērba izmēru, un viņas krūtīm bija ļoti nekomfortabli.

Megana Mārkla

Neveikļu un kuriozu mirkļu Meganai Mārklai 2018. gadā bija ne mazums. Kas tik netika dzirdēts par viņas caurspīdīgajiem svārkiem, kurus viņa uzvilka Austrālijas vizītes laikā. Un atcerēsimies arī par sarkano kleitu, kurai bija aizmirsts noņemt birku.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru