27 gadu vecumā sevi pārvērta par veceni. Pārvērtības nepalīdzēja!

Pirmais tērps ir sudraba kleita, un tai klāt tādā pašā krāsā arī sudraba zābaciņi. Šī kleita pastiprināti uzsver viņas tievumu, un uz viņi izskatās ļoti graciozi. Šo komplektu viņai izvēlējās Aleksandrs Vasiļjevs.

Otrais komplekts, arī veiksmīgs, vienīgais, es šeit izvēlētos topu ne ar tik lielu izgriezumu, lai nebūtu tik ļoti redzams viņas tievais un izspiedušais atslēgas kauls.

Trešais tērps melna kleita:

Šo kleitu arī uzskatu par samērā veiksmīgu. Caurspīdīgie svārciņi zemāk par ceļgaliem nedaudz maskē viņas pārlieku tievās kājās, bet kleita izceļ viņas slaido vidukli.

Skatāmies pārvērtības:

Pēc manām domām pārvērtības nekam neder. Meitene jau tā izskatījās vismaz 10 gadus vecāka par savu patieso vecumu, bet stilisti vispār pārvērta viņu par pensionāri.

Otrais komplekts:

Otrais komplekts arī labāk piestāvētu Balzaka vecuma sievietei, bet ne jau nu 27 gadus jaunai meitenei.

Frizūra un grims arī man nepatika. Viņai piestāvētu kaut kāds sarežģīts krāsojums, piemēram, ar gaišām šķipsnām, tas ļoti atsvaidzinātu tēlu.

No visiem trīs stilistu piedāvātajiem tērpiem, man vismazāk uz mūsu varones patika trešais tēls.

Trešajā tēlā bija interesanti svārki un ļoti moderni zābaki, kas kopā izskatījās efektīvi, bet augšdaļā es būtu izvēlējusies kaut ko gaišu.

Kopumā es šīs pārvērtības uzskatu par ārkārtīgi neveiksmīgām.

Skatāmies pārvērtības salīdzinājumā:

Man vispār nepatika tēlu, kurus ieteica stilisti, jo īpaši neveiksmīgs bija pirmais tērps.

Ir redzams, ka meiteni viņas slimība ir stipri nomocījusi, bet gadījums nemaz nav tik bezcerīgs, un varēja jau nu izdomāt kaut ko interesantāku un jauneklīgāku.

Stilistiem, frizieriem un grima meistariem lieku 2 balles.

Pēc skatītāju balsošanas datiem, par labu stilistiem šoreiz nobalsoja tikai 60 %, kas liecina par to, ka šīs pārvērtības nepatika ne tikai man.

avots: vranya.net

Pievienot komentāru