27 gadus vecais dēls iesūdzēja tiesā savus vecākus par to, ka “viņš nav devis savu piekrišanu nākt pasaulē”

Viņš uzskata, ka nedrīkst piespiest bērnus “ciest dzīvi”.

27 gadus vecais vīrietis no Mumbajas plāno iesūdzēt tiesā savus vecākus, jo viņi neesot paprasījuši vīrieša piekrišanu dzemdēt viņu pasaulē, raksta Mirror.

Rafaels Samuels ir childfree (bezbērnu) kustības piekritējs un uzskata, ka nedrīkst piespiest bērniem paciest dzīvi.

Viņš pats sevi sauc par “antinatālistu” un uzskata, ka vecākiem nav tiesību dzemdēt, ja bērns tam nav piekritis. Un tieši tāpēc viņš plāno iesūdzēt tiesā savus vecākus, kuri viņu dzemdējuši bez viņa piekrišanas. Jāpiebilst, ka vīrietis apgalvo, ka viņam ir “brīnišķīgas attiecības” ar vecākiem.

“Es vēlos pateikt visiem indiešu bērniem, ka viņi nav neko parādā saviem vecākiem”, – viņš saka. “Es mīlu savus vecākus, un mums ir brīnišķīgas attiecības, bet viņi mani dzemdēja sava egoistiskā prieka un labpatikas dēļ. Mana dzīve ir pārsteidzoša, bet es nesaprotu, kāpēc man jātērē dzīve skolas izglītībai un karjerai, it īpaši, ja es nelūdzu sevi dzemdēt.”

Rafaels sacīja, ka cilvēkiem ir jāzina, ka ir iespēja nedzemdēt bērnus. Viņš arī iesaka, lai cilvēki palūdz saviem vecākiem paskaidrojumu, kāpēc viņi ir tevi dzemdējuši.

Video, kas izplatās YouTube vietnē, viņš stāsta par “mītu” cienīt vecākos Indijā, un norāda, ka vairāk mums būtu jāciena cilvēka rīcība.

Viņš jautā: “Vai vecāki izturējās pret tevi labi? Viņi deva tev brīvību? Vai viņi palīdzēja tavai izaugsmei? Tavi vecāki taču ir divi cilvēki vecumā 20 -25 gadiem, vienkārši vēlējs labi pavadīt nakti kopā, un tad viņiem parādījies tu”, – skaidro Rafaels.

Viņš uzskata, ka vecāki ir bērniem parādā par to, ka bērni pienes viņiem prieku, bet ne otrādi.

“Jums viņi jāmīl tikai tādā gadījumā, ja jums gribas viņus mīlēs”, – viņš saka. Rafaels runā par to, ka jāciena cilvēks tāds, kāds viņš ir, nevis vienkārši dēļ viņa statusa tavā dzīvē.

Protams, zināma taisnība tur ir. Bet es par ko citu – jums nešķiet, ka viņam ir pielikta mākslīgā bārda?

avots: lifter.world

Pievienot komentāru