3 sieviešu kompleksi, kas tieši pretēji ļoti patīk vīriešiem

Uz brīnišķīgām sievietēm ļoti bieži spiež sabiedrības stereotipi. Tieši šie stereotipi nereti diktē dāmām, kā ir jāizskatās.

Un tāpēc daudz sievietes burtiski vai lien no ādas laukā, lai vismaz kaut kā atbilstu skaistuma parametriem 90-60-90. Tā daudzas sievietes ir pārliecinātas, ka, ja viņām būtu ideāla āriene, problēmas dzīvē pazustu pašas no sevis. Protams, ar trūkumiem, kas pašam nepatīk, var cīnīties. Bet kopumā katrai sievietei priekš sevis jāsaprot, ka viņa ir brīnišķīga pati par sevi.

Jo patiesībā vīrieši sievietē meklē ko citu, nevis ideālu figūru. Lūk, trīs sieviešu trūkumi, kuri vīriešiem ļoti patīk, bet sievietes cenšas to tiem attālināties.

Vēderiņš

Zināmā Holivudas aktrise Merilina Monro apgalvoja, ka sieviete bez vēderiņa ir kā dzīvoklis bez mēbelēm. Tāpēc neliels vēderiņš nevar būt šķērslis ceļā uz sievietes laimi. Paskaties kaut vai uz slaveno pāri Pīrsu Brosnanu un Kilu Šeju Smitu. Holivudas skaistulīša sievai figūra ne tuvu nav pielīdzināma vispārpieņemtajiem ideāliem. Tomēr, kā atzinās pats Pīrs, viņš dievina savu sievu un visus viņas jaukumus.

Maza izmēra krūtis

Daudzas sievietes uzskata, ka lielas krūtis ir trumpis ikvienas sievietes rokās. Tomēr tas ne tuvu tā ir. Kā atzīst vairums vīriešu, viņiem vairāk patīk maza vai vidēja izmēra krūtis. Turklāt liela izmēra krūtis sagādā pašai sievietei gana lielu diskomfortu, piemēram, skrienot vai pastaigu laikā. Aktrise Kamerūna Diaza vienmēr ir bijusi mazu krūšu īpašniece. Tomēr pielūdzēju aktrisei vienmēr ir bijuši lērums.

Lieli gurni

Pēdējā laikā lieli gurni ir kļuvuši par sava veida trendu. Tomēr neskatoties uz to, daudzas sievietes joprojām komplekso šajā sakarā. Vīrieši tajā neko sliktu neredz. Pat pētījums apliecināja, ka dāmas ar apaļām formām piesaista vīriešus burtiski kā magnēts.
Nobeigumā jāatzīmē, ka arī vīriešiem gaumes atšķiras. Tāpēc sievietēm nevajag ielikt sevi kādos rāmjos. Viņām vienkārši ir sevi jāmīl. Sievietei, kura sevi mīl, acīs redzams īpašs mirdzums, kura priekšā neviens vīrietis nevar nostāvēt.

avots: lamp.im

Pievienot komentāru