3 vīriešu tipi, kuri pastāvīgi un bezkaunīgi melo

Gudrinieks

Vispār jau viņu pat var savā ziņā attaisnot. Tieši viņš jums pastāstīs par to, ka meistaram, kurš jums šajā reizē ir krāsojis matus, ir kārtīgi jāsadod pa kaklu, bet jauno kleitu labāk atdot teātrim vai muzejam, tā izskatās pārāk vecmodīgi. Viņš, protams, var arī pateikt patiesību. Bet, kas tad notiks? Jūs apvainosieties, būsiet bēdīga, un  iespējams pat sadusmosieties uz viņu. Kam gan viņam tas ir vajadzīgs? Citiem vārdiem sakot, to visu viņš dara tikai tāpēc, lai pasargātu mīļoto.

Mīļotājs

Šis vīrietis melo melošanas pēc. Viņš varētu kļūt par mūsdienu vispopulārāko rakstnieku – fantazētāju, bet slinkums un prokrastinācija traucē, bet talantu zemē aprakt nedrīkst. Tāpēc arī viņš to tērē uz jums. Jums taču ir ļoti interesanti klausīties par to, kā viņš aizgāja pēc maizes, bet viņu nolaupīja ciplanētieši, noslēpumaini cilvēki maskās izspieda no viņa naudu, bet skaistule ar piektā izmēra krūtīm centās viņu savaldzināt (bet viņš mīl jūs, un tāpēc nepadevās)?

Profesionālis

Atšķirībā no pirmā tipa, šis vīrietis par jums nedomā. Un meli kā māksla arī viņu neinteresē. Viņš ir profesionālis, un melo tikai un vienīga personīgā labuma dēļ. Darīt viņš to prot spīdoši, varat pat nešaubīties. Ja viņš uzsāks dēku ar mīļāko, jūs par to nekad neuzzināsiet, tāpat kā par viņa finansu afērām. Ar tādu vīrieti vienmēr ir jābūt modrai.

Šis vīriešu tips ir visbezperspektīvākais no attiecību skatupunkta. Un lieta nebūt nav tajā, ka viņš prot melot, kā neviens cits. Problēma ir tāda, ka šis cilvēks ir pieradis izmantot citus cilvēkus savu mērķu sasniegšanā, un tieši to viņš dara arī ar jums. Vai jūs vēlaties, lai jūs izmanto?

avots

Pievienot komentāru