3 visideālākās sievas pēc zodiaka zīmes – ar viņām ir vērts precēties

Ir sievietes kaislei, bet ir mīlestībai. Ir sievietes, kuras atšķiras no citām!

Viņas ir patiesas un skaistas, un no viņām, bez šaubām, sanāk vislabākās sievas. Jūs vēl joprojām šaubāties par izredzēto? Tad izlasiet šo. Ja viņa ietilpst šajā trijniekā – metiet savas šaubas pie malas.

Protams, ir arī izņēmumi. Bet zvaigznes parasti nemelo.

Dāmas, neskumsiet, ja neiekļūstat šajā trijniekā. Zodiaks ir viens, bet mēs pašas ietekmējam savu likteni. Apbruņojieties ar šīm īpašībām. Tās vīriešiem patiešām patīk.

 

1.VĒRSIS – TĀ NAV VIENKĀRŠI ĪSTA SIEVIETE, TĀ IR SUPERSIEVIETE!

Sieviete, kurā ir viss, ar ko vien māte-daba var apdāvināt. Skaista, gracioza, vienmēr svaiga un apburoša, ar mierīgi maigu skatu, tādu pašu balsi un plūstošām, vienmērīgām kustībām, viņa izraisa vispatīkamākās emocijas.

Viņas sabiedrība ir patīkama un iedarbojas nomierinoši. Viņa ir pacietīga klausītāja, iejūtīga un patīkama sarunbiedre, kurai piemīt dzīvelīgs prāts un kura neatļaujas veltīt asus vai rupjus izteicienus citiem. Viņai piemīt lielisks šarms, viņa māk pareizi izvēlēties kosmētiku un parfimēriju; kā likums, viņa nesmēķē.

Vērši – sievietes ir stiprā dzimuma sapnis. Viņas ir lieliskas dzīvesbiedres, ciena savā dzīvesbiedrā vīrieti un nepretendē uz līdera pozīciju ģimenē. Turklāt ar visu to viņas nepazemo sievieti sevī un vada sevi ar lielu cieņu. Sieviete-Vērsis redz savu dzīves sūtību – kalpot savai otrai pusītei par uzticamu atbalstu, labi saimniekot pa māju un būt priekšzīmīgai mātei.

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves visbiežāk ir izcilas saimnieces. Viņu spējas mājsaimniecībā nevar pārspēt neviena cita zīme. Vēršu mājā vienmēr valda pilnīga kārtība, “ķirurģiska” tīrība, tās interjers ir skaists un radīts ar izcilu gaumi.

Māja ir mājīga, tajā vienmēr labi smaržo, tā ir pilna ar ziediem. Šīm sievietēm raksturīgs taupīgums un ekonomēšana, bet, neskatoties uz to, mājās vienmēr viss kaut kas ir. Tā ir atvērta draugiem, kuri var rēķināties ar viesmīlīgu, siltu uzņemšanu, garšīgiem ēdieniem un patīkamu laika pavadīšanu mājīgā ģimenes atmosfērā.

Lasi arī: Ja vecāki tev iedeva šādu vārdu, tu visu dzīvi būsi ļoti veiksmīgs un laimīgs cilvēks

Milzīga nozīme sievietes-Vērša dzīvē ir bērniem. Tiem viņa velta visu savu brīvo laiku, visu savu mīlestību un glāstus. Viņas sabiedrībā bērni jūt droši, aizsargāti, viņa jebkurā brīdī ir gatava nākt palīgā ar padomu un darbu. Nav pārsteigums, ka Vērši- -mātes savu bērnu acīs biežāk ir kā labas draudzenes, ar kurām var padalīties ar visslēptākajiem noslēpumiem.

Tāda situācija saglabājas arī pusaudžu un jauniešu vecumā, kaut arī lielākā daļa atvašu šajā vecumā no mātēm attālinās. Vērsis – sieviete sniedz savām meitām un dēliem lielisku mīlestības un uzticības piemēru.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru