3 vislielākās kļūdas mīlestībā, kuras pieļauj katra zodiaka zīme

Jā, Mežāži tiešām tā arī dara…

Auns

Jūs steidzināt notikumus.

Jūs gaidāt, ka cilvēki centīsies jūs iekarot.

Jums patīk spēlītes.

Jaunu attiecību sākumā esat ļoti enerģiski un satraukti, taču parasti tiecaties steidzināt notikumus. Neļaujiet satraukumam traucēt jūsu romantiskajai dzīvei. Nesteidzieties! Jūs ļoti bieži uzliekat vienaldzības masku, šādi vēlēdamies, ka cilvēki censtos jūs iekarot. Nespēlējiet spēlītes! Esiet jūs paši!

Vērsis

Jūsu sirds atrodas paslēpta drošībā.

Jūs neizbaudāt attiecības, jo baidāties, ka agri vai vēlu tās beigsies.

Jums ir grūtības atzīt savas kļūdas.

Jūs neļaujat sev tikt vaļā no iepriekšējo, neveiksmīgo attiecību nastas. Šādā veidā jūsu sirds ir ieskauta nemitīgās bailēs un šaubās. Ļoti daudzi cilvēki cenšas tikt cauri jūsu uzbūvētajai sienai, taču parasti padodas jau pusceļā. Beidziet domāt, ka pilnīgi katrs cilvēks cenšas jums nodarīt pāri. Izbaudiet momentu un baudiet mīlestību, kuru dāvā jums cilvēki.

Dvīņi

Jūs nepamet domas, ka kaut kad dzīvē jūs sagaidīs kaut kas labāks.

Jūs neesat pārliecināti, ka šis partneris jums ir piemērots.

Jums attiecībās ļoti ātri paliek garlaicīgi.

Jūs esat neizlēmīgi un aktīvi interesējaties, kas vēl jūs dzīvē var sagaidīt. Šādi jūs nekad nespējat novērtēt to, kas atrodas jums līdzās šobrīd. Cilvēki nav automobiļi – jūs nevarat viņus nomainīt uz jaunāku modeli. Neviens nevēlas justies nenovērtēts. Atrodiet kādu, kas liek jums justies mīlētiem un sniedz jums to, ko vēlaties saņemt no attiecībām. Līdzko jūs beigsiet nemitīgi lūkoties apkārt, kļūsiet par patiešām laimīgu cilvēku.

Vēzis

Jums rodas problēmas sava “burbuļa” pamešanā.

Jūs pārāk daudz domājat par to, ko citi vēlas jums, nevis par to, ko paši vēlaties sev.

Jūs esat ļoti noslēgti.

Jūs savus draugus un tuviniekus turat sev pie sāniem, turklāt neļaujat nevienam citam tikt jums tik tuvu klāt. Jūs neuzticaties jauniem cilvēkiem, jo jūs pat sev nespējat līdz galam uzticēties. Jūs domājat, ka jūsu draugi un ģimene vienmēr zina labāk, kas jums vajadzīgs, bet ko jūs paši vēlaties?

Lauva

Jūs sagaidāt, ka cilvēki izturēsies pret jums kā pret karalisku personu.

Jūs nepietiekoši koncentrējaties uz savu partneri.

Jūs esat briesmīgi, kad tiekat atraidīti.

Jūs esat priecīgi un par sevi pārliecināti cilvēki, taču tad, kad jums cilvēki nesniedz to, ko vēlaties, kļūstat ļoti nelaimīgi. Attiecības tiek balstītas ne tikai uz to, ka tiek saņemta mīlestība, bet arī uz to, ka tajā ir jādalās. Negaidiet, ka jūsu partneris atdos jums sevi visu un pretī nevēlēsies neko saņemt. Ja jūs kāds atraida, jūtaties iztukšoti, pamesti, vieni… Jums ir jāsaprot, ka tā reizēm dzīvē mēdz gadīties, tādēļ nekad neļaujiet sev domāt, ka neesat pelnījuši mīlestību. Jūs neesat nauda, lai patiktu visiem.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Pievienot komentāru