34 gadus vecs puisis sver 317 kilogramus, nepārtraukti spēlē dator spēles un nevēlas neko mainīt. Neveselīgā ēdiena un dzīvesveida upuris

Vīrietis ar 317 kg svaru visu dienu tērē datora spēlēm un ēšanai, raksta Daily Mail. Viņa ēdienkartē galvenokārt ir pārtika no ātrā ēdiena restorāniem. Viņš saprot, ka ir iekļuvis slazdā, bet nevar izkļūt no tā.

34 gadus vecajam Keisijam Kingam vajag nomest svaru. Steidzami! Vīrietis nekur nestrādā, dzīvo vecāku mājā un visu dienu pavada pie datora.

Es ēdīšu, kamēr nomiršu, – Keisijs saka. – Parasti es pamostos ap 12, kaut ko ēdu, un tad televizors, videospēles, gulta.

Keisijs paļaujas uz tēvu, kuru sauc Denijs, jo tieši viņš rūpējas par savu tuklo dēlu. Videospēles vīrietis spēlē vientulībā, turklāt viņš pilnībā izģērbjas.

“Džordžijā ir karsti, man ir maz drēbju un viņa visa ir ļoti pieguļoša, tāpēc es sēžu kails, bez drēbēm, neviens mani neuztraucē – durvis ir ciet, viss kārtībā,” viņš paskaidroja.

No pieaugušo problēmām Keisijs slēpjas istabā. Spēles viņam ir kļuvušas par vienīgo izklaidi.

Mani pieņem šajā virtuālajā pasaulē, – viņš saka. – Neviens mani neredz. Tā ir mana pasaule, te es varu būt pats par sevi, mani nesoda par manu svaru.

Keisijs atzīstas, ka viņa dzīve nav tāda, kā viņš to bija iztēlojies.

“Es nekad nebūtu domājis, ka 34 gados dzīvošu kopā ar tēvu, man nebūs darba un naudas, es tikai spēlēšu videospēles visu dienu un ēdīšu.”

Keisijs vienmēr bija “liels bērns”. Vidusskolas beigās viņš svēra aptuveni 136 kg.

Pēc institūta beigām puisis sāka strādāt restorānā, kur pēc maiņas mīlēja garšīgi paēst.

“Es sāku svērt 226 kg, man nācās pamest darbu, bija grūti pildīt savus pienākumus.” Mamma mani izdzina no mājas. Viņa teica, ka man jāstrādā, ja gribu dzīvot viņas mājā. Es pārcēlos pie tēva.”

Keisija svars turpināja augt – tēvs pirka dēlam mīļāko ēdienu: picu, vistu, japāņu ēdienu. Viņš saņēma visu, ko vēlējās.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru