4 triki: kā panākt, lai viņš pēc tevis ilgotos

Cieņpilnas attiecības starp vīrieti un sievieti nav viegls darbs, tās prasa dzīvesgudrību, sapratni un vēlmi būt tandēmā katru dienu. Taču ar laiku šīs jūtas var mazliet izdzist. Ziņo portāls Kokteilis.lv.

Ja tu vēlies savam mīļotajam atkal būt tā sieviete, pēc kuras viņš tik ļoti ilgojās agrāk, izlasi šos 4 padomus. Tad viņš atkal un atkal atgriezīsies pie tevis savās domās arī tajos brīžos, kad jūs nebūsiet kopā.

1. Dāvā viņam pozitīvas emocijas

Lai viņš pēc tevis ilgotos, vienmēr dāvā viņam pozitīvas emocijas, liec viņam smaidīt un smieties. Šādā veidā, pat ja tu nebūsi viņam blakus kaut īsu brīdi, viņš izjutīs tukšumu un sāks ilgoties. Atceries, ka neviens vīrietis blakus sev nevēlas sievieti, kas viņu tracina, kaitina un “zāģē”.

2. Atceries par jūsu abu personīgo laiku

Novilkt savas personīgās robežas ir ārkārtīgi svarīgi, lai viņš justos tev blakus pārliecināts. Uzticība ir viens no stūrakmeņiem veiksmīgās attiecībās. Tad, kad tu uzticies savam partnerim, patiesi viņu mīli un cieni, tu saproti, cik svarīgi ir dot viņam laiku, lai viņš var pabūt ar sevi. Nepārkāp šīs robežas, jo pretējā gadījumā tu zaudēsi savu individualitāti. Ja tu spēsi to ievērot, jūsu attiecības būs ilgstošas un pat atrodoties tālumā prom no tevis, viņš pēc tevis skums.

3. Nepārspīlē!

Pārstāj viņam sūtīt kaudzi ziņojumu un selfijus brīžos, kad viņš ir šķirts no tevis, kā arī neatzīmē viņu katrā savā ierakstā sociālajos tīklos. Šādi “mājieni” nebūt neliks viņam sākt ilgoties pēc tevis. Lai viņš patiešām sāktu ilgoties, periodiski “pazūdi” no viņa dzīves uz neilgu laiku.

4. Nesteidzini attiecības

Nesteidzies. Ja tu savam vīrietim iedosi visu uzreiz, viņam radīsies sajūta, ka visa vara pār jūsu attiecībām atrodas viņa rokās. Tā vietā liec viņam nopelnīt tavu mīlestību un uzmanību. Jo mazāk viņš saņem, jo vairāk pēc tevis ilgojas.

Pievienot komentāru