4 vingrinājumi sejai, pēc kuru veikšanas pazudīs krunciņas un āda paliks elastīgāka

Šīs oriģinālās sejas vingrošanas autore ir Fumiko Takacu no Japānas. Pēc viņas vārdiem, viņa reiz ir aizdomājusies, kāpēc ķermeņa muskuļus viņa trenē katru dienu, bet mīmikas muskuļus netrenē nemaz?

Mīmikas jogas pievienotā vērtība ir tā, ka tai nav vajadzīgs ne paklājiņš, ne “sportenes”. Un jo vairāk, runa nebūs par sarežģītām pozām. Pietiek vien nomazgāties, paņemt spoguli un veltīt sev pāris minūtes brīva laika.

Nodarbības izskatīsies aptuveni tāpat, kā jogas nodarbībās. Tas ir, no sākuma iesildīšanās, pēc tam – sasprindzināšanās, lai ķermeņa visredzamākā daļa būtu precīza, un nevis izplūdusi un nokarena.

Kā saka pati Fumiko, ar šāda veida treniņu viņa sāka nodarboties pēc traumas, kuras rezultātā seja zaudēja savu simetriju. Pēc pāris mēnešiem, kas bija pavadīti aktīvi vingrojot, seja atguva tādu pašu izskatu, kā pirms katastrofas: ovāls bija elastīgs, bet krunciņas – pazuda.

Metodikas autore iesaka vingrinājumus veikt vakarā uzreiz pēc tam, kad seja ir attīrīta un pirms uz tās tiek smērēts serums un krēms. Tad āda kļūst vēl uzņēmīgāka pret kosmētiskajiem līdzekļiem.

  • Pieres nogludināšana

Novērš muskuļu sasprindzinājumu šajā daļā, novērš jaunu krunciņu parādīšanos un nogludina vecās.

Abas rokas savilkt dūrēs, ar vidējā un rādītājpirksta kauliņiem cieši saspiestiem. Tagad, noturot rokas tādā pozīcijā, velciet tās no pieres centra uz deniņiem. Sekojiet līdzi tam, lai spiediens būtu manāms, bet nebūtu pārāk spēcīgs. Nonākot pie deniņiem, uzspiediet uz tiem ar pirkstu kauliņiem. Atkārtojiet 4 reizes.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru