4 vingrinājumi sejai, pēc kuru veikšanas pazudīs krunciņas un āda paliks elastīgāka

  • Kakla nostiprināšana

Šī ikvakara kompleksa daļa padalīs konturu precīzu, un nepieļaus dubultzoda parādīšanos.

Salieciet lūpas trubiņā. Pēc tam, noturot tās tādā stāvoklī, stiepiet tās uz vienu pusi, pēc tam uz otru pusi. Turklāt jums ir jāsajūt saspringums pretējā kakla daļā. Pēc tam pagrieziet galvu pa diagonāli uz augšu-pa labi un uz leju-pa kreisi. Ja viss tiek darīts pareizi, tad varēsiet sajust kakla muskuļu stiepšanu. Tādau izstieptu pozīciju noturēt 3 sekundes.

  • Sejas nostiprināšana

Šī vingrojuma mērķis ir deguna-lūpu krunciņu nogludināšana.

Ulieciet plaukstas uz deniņiem. Viegli uzspiežot, virzieties ar plaukstām uz augšu, uz galvas vidusdaļu, nedaudz nostiepjot sejas ādu. Mutei jāpaliek atvērtai, bet lūpas jāizveido tādā pozīcijā, it kā jūs gribētu izteikt burtu “O”. Pēc tam muti atvērt pēc iespējas platāk, šo stāvokli noturēt 5 sekundes. Atkārtot vēlreiz.

  • Plakstiņu piepacelšana

Beidzamā daļa ļaus piepacelt uz leju “nokritušos” plakstiņus, un kļūs par papildus palīgu cīņā ar deguna-lūpu krunciņām.

Paceliet labo roku, noliekot pirkstu galiņus uz kreisās puses deniņiem. Pleciem ir jābūt nolaistiem. Rādītājpirkstam ir jāatrodas uz pašiem deniņiem, bet mazajam pirkstiņam – pie kreisās uzacs beigu daļas. Uzmanīgi piepaceliet ādu, nedaudz to pastiepjot. Muguru nesalieciet, bet galvu uzlieciet uz labā pleca. Šādu stāvokli noturiet pāris sekundes, pēc tam šo vingrinājumu veiciet pa divām reizēm uz katru pusi.

avots

Pievienot komentāru