5 pārsteidzošas kokosriekstu eļļas priekšrocības matu skaistumam un veselībai. Dabīgs skaistuma līdzeklis

Kokosriekstu eļļa ir augu izcelsmes produkts, kas pēdējos gados ir ieguvis slavu par tā ārstnieciskajām un kosmētiskajām īpašībām.

Eļļu iegūst no kopras – kokosriekstu masas, kas sastāv no taukskābēm un antioksidantiem. Šī iemesla dēļ tai piemīt liels daudzums noderīgu īpašību. Šī eļļa viegli uzsūcas, nesatur holesterīnu, baro organismu ar dažādām būtiskām vielām, ir mīkstinoša, mitrinoša, ar pretiekaisuma un antibakteriālu iedarbību uz ādu un matiem, kā arī labvēlīgi ietekmē visu ķermeni, to atjaunojot.

Patiesībā, tas arī ir iemesls, kāpēc šī eļļa ir tik populāra kosmetologu un dietologu vidū. Šeit ir 5 veidi, kā izmantot kokosriekstu eļļu matu skaistumkopšanai:

1. Kokosriekstu eļļa stimulē matu augšanu.

Sajauc sešus pilienus E vitamīna un vienu ēdamkaroti kokosriekstu eļļas dziļā bļodā un karsē mikroviļņu krāsnī vai karstā ūdenī 15 sekundes. Pārliecinies, vai produkts ir silts, berzē to plaukstās un uzklāj uz galvas ādas. Veic vieglu masāžu, pārklāj matus ar cepurīti. Atstāj uz nakti un izmazgā nākamajā rītā.

2. Piešķir matu cirtām mitruma efektu.

Sasildi ēdamkaroti kokosriekstu eļļas rokās un viegli uzklāj uz matiem. Nav vajadzības eļļu izmazgāt.

3. Novērš blaugznas.

Sajauc divas ēdamkarotes kokosriekstu eļļas ar pieciem pilieniem tējas koka ēteriskās eļļas. Uzklāj uz galvas ādas, uzmanīgi iemasē un atstājiet uz 30 minūtēm. Noskalo ar siltu ūdeni.

4. Paglābj no utīm.

Sajauc ēdamkaroti kokosriekstu eļļas ar sešiem pilieniem tējas koka ēteriskās eļļas un anīsa eļļas. Uzklāj uz galvas ādu un uzliec cepurīti. Atstāj uz stundu, pēc tam izžāvē matus ar karstu fēnu. Tad izķemmē utis ar biezu ķemmi un noskalo ar aukstu ūdeni. Atkārto to trīs reizes, lai iegūtu lielāku efektu.

5. Nodrošina matiem mīkstumu.

Tu vari nomainīt kondicionieri ar kokosriekstu eļļu un izmantot to dušas laikā. Tā rezultātā tu iegūsi mīkstus matus ar spilgtu spīdumu.

Bet vai tu esi mēģinājis kokosriekstu eļļu kā skaistumkopšanas līdzekļi?

avots: new.smalljoys.tv

COMMENTS

Pievienot komentāru