5 pašas atriebīgākās zodiaka zīmes. Iegaumējiet un esiet ar tām uzmanīgi!

Interesanti, kuras no zodiaka zīmēm ir pašas atriebīgākas, un kuras labāk neaizvainot?

Katrs cilvēks pārdzīvo aizvainojumu pa sava. Viens to aizmirst, turpinot priecāties par dzīvi, citi noslēdzas sevī, pārstājot uzticēties visiem apkārt, bet trešie sāk izstrādāt atriebības plānu.

Atriebīgums ir īpaša rakstura iezīme. Nevar teikt, ka tā piemīt tikai ļauni un nelietīgi cilvēki. Cilvēks var būt labs un apburošs, var būt “kompānijas dvēsele”, bet atliek viņu aizvainot, kolīdz aizvainojums pāraugs niknumā, un labsirdīgais cilvēks neiedomājami pārmainīsies.

Noteikti jāpiebilst, ka atriebīgs raksturs nopietni apgrūtina dzīvi. Cilvēks plāno dzīvot ar apkārtējiem draudzībā un harmonijā, bet aizvainojums viņu dvēselē aizdedzina īstu ugunsgrēku, kuru var nodzēst tikai atmaksa. Un kamēr atriebība netiks īstenota, aizvainojums dedzinās cilvēku no iekšienes. Viņš zaudēs mieru, pārstās priecāties par dzīvi, sāks slimot, bet par vienīgo dzīves mērķi kļūs atriebība!

5. Dvīņi

Dvīņi ieņem pienācīgu vietu reitingā par pašām atriebīgākajām zodiaka zīmēm, un viss tikai tāpēc, ka nekad nepalaidīs garām un neatstās bez atbildes negatīvu izturēšanos pret sevi. Dvīņi cilvēkam, kurš būs viņu aizvainojis, neatbildēs tieši sejā, viņi, visticamāk, izliksies, ka nedzirdēja vai nezināja par nodarīto aizvainojumu, bet viņu galvā jau dzims atriebības plāns.

Dvīņi atriebsies slepus. Cilvēks, kurš būs aizvainojis Dvīni, var nekad neuzzināt, ka bēdas, kuras uzkritušas uz viņa galvu, parādījās Dvīņa darbības rezultātā. Dvīņi var palaist baumas, var iegāzt pāri darītāju, vai nest triecienu citā veidā. Turklāt Dvīņi uzskata, ka atriebība ir absolūti likumīga un taisnīga atbilde uz saņemto aizvainojumu. Viņi noteikti atriebsies, bet ne pārāk cietsirdīgi, jo Dvīņi pēc savas dabas nav pārāk asinskāri.

4. Lauva

Neskatoties uz sev piemītošu labsirdību un spēju viegli komunicēt, Lauvas zīmē dzimušie ir ļaunatminīgi un atriebīgi. Lauvam ir raksturīgs tas, kas viņš atriebjas uzreiz, kolīdz viņam nodarīts aizvainojums. Turklāt Lauvu agresija ir tik liela, ka sava spēka ziņā pārspēj ikvienu citu zodiaka zīmi. Lauva viegli liks lietā kulakus un nomierināsies tikai tad, kad būs labi apstrādājis upuri. Bet pati labākā atriebība priekš Lauvas būs tā, ja viņš varēs “upuri” apsmiet un pazemot sabiedrības acīs.

Ja tomēr atriebties uzreiz neizdodas, Lauva atdziest, bet viņa dusmas lēnām norimst. Protams, šis cilvēks galīgi nepiedos pāri darītājam, un, ja radīsies iespēja, tad vēl izmantos iespēju šo cilvēku pamocīt. Bet speciāli meklēt iemeslu atriebībai Lauva vairāk nesāks. Tas ir zem viņa goda.

Šķir nākošo lapu un uzzini kuras ir pašas atriebīgākās Zodiaka zīmes

Pievienot komentāru