6 mēnešus vecā meitenīte no bērnunama patika daudziem, bet, kad viņu ieraudzīja dzīvē – visi muka, atpakaļ neskatīdamies

Mazulīte vārdā Marija pirms pāris gadiem piedzima Filipīnās. Meitenīte gandrīz uzreiz nonāca bērnunamā. Meitenītes mātei un tēvam tāds bērns bija par slogu.

Atrast meitenītei vecākus likās praktiski neiespējami. Kad audžuvecāki skatījās uz Marijas fotogrāfiju, uz viņas mīlīgo sejiņu, tad vienmēr dega nepacietībā viņu adoptēt. Bet, kad pieaugušie atnāk uz patversmi, tad uzreiz atsakās no saviem vārdiem. Vienkārši mazulīte Marija ir īpašs bērniņš.

Meitenītei ir tetraēmija sindroms. Jau no dzimšanas viņai nav ne rokas, ne kājas. Liekas, ka šī slimība mazulim ir spriedums. Viņai nāksies visu savu nelaimīgo dzīvi pavadīt bērnunamā. Bet, kas notiks, kad viņa pieaugs – to būtu šausmīgi pat iedomāties. Tomēr atradās cilvēki, kurus nebiedēja Marijas invaliditāte. Meitenītes dēļ Stjuarta laulātais pāris pievārēja simtiem tūkstošus kilometru.

Amerikāņu pāris Adriana un Džeisons jau audzināja divus pašu bērnus. Bet viņiem gribējās lielu ģimeni ar daudz bērniem. Pirmais adoptētais bērniņš bija puisītis, ko sauc Džošua.

Šķir nākošo lapu, lasi turpinājumu un noskaties video

Pievienot komentāru