6 stiepšanās vingrinājumi, lai neatgriezeniski atbrīvotos no sāpēm mugurā un gurnos

Vingrojumi pret muguras sāpēm  – Labākie vingrinājumi / vingrojumi ikvienam, kas vecāki par 30 gadiem.

Vai jums kādreiz ir bijusi sāpoša mugura un gurni? Vai arī bijušas problēmas ar sēžas nervu? Ja tā, tad jums noteikti jāveic stiepšanās. Tas uzlabos jūsu lokanību, stiprinās muskuļus un atvieglos sāpes, raksta Daily Broccoli.

Lai mugura viegli izturētu ikdienas stresu, tai jābūt stiprai un elastīgai. Stiepšanās ir lielisks veids, kā uzlabot muskuļu veselību neatkarīgi no jūsu dzīvesveida. Pat ja jums attīstās išiass (sēžas nerva iekaisums) – viegla staipīšanās nenodarīs kaitējumu.

Tātad, ja vēlaties atbrīvoties no sāpēm muguras lejasdaļā un gurnos, katru dienu veiciet šos 6 stiepšanās vingrinājumus:

1. Vingrojumi pret muguras sāpēm: Kamieļa poza.

Šis ir populārs jogas vingrinājums. Nostājieties uz ceļgaliem, nespiediet kājas vienu pret otru. Novietojiet plaukstas uz muguras lejasdaļas.

Lasi arī: Eiropā daudzviet aizliedz Wi-Fi skolās un bērnudārzos. Un, lūk, kāds tam ir iemesls

 

Lēnām noliecieties atpakaļ, vērojiet sajūtas mugurā. Stiepieties ar rokām pēc iespējas zemāk. Ideālā gadījumā jums vajadzētu pieskarties pēdu īkšķiem. Bet, ja tas neizdodas, vienkārši aizsniedzieties pie pēdām. Pārtrauciet, ja jūtat sāpes vai diskomfortu mugurā.

 

 2. Liekšanās uz priekšu.

Šo stiepšanos var veikt gan sēžot, gan stāvot. Ja vēlaties vingrinājumu veikt sēdus, apsēdieties uz grīdas. Izplatiet kājas pēc iespējas platāk un nesalieciet ceļus. Lēnām noliecieties un izstiepiet rokas uz priekšu, bet nepieskarties ausīm. Atslābiniet kaklu.

Lai stieptos stāvus, stāviet taisni un kājas izpletiet pēc iespējas platāk. Noliecieties un izstiepiet rokas uz leju. Ja iespējams, mēģiniet pieskarties grīdai ar plaukstām.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pārējos vingrojumus

COMMENTS

Pievienot komentāru