6 visdīvainākie noteikumi slavenību laulību līgumos

Mīlestība ir viena lieta, bet kā pasargāt savas bagātības, kad tā pazudīs bez pēdām? Kā aizsargāties no bankrota, kā palikt uz ūdeņa, ja lietas nonāks līdz šķiršanās prāvai?

Atbilde uz šo jautājumu jau sen ir atrasta. Laulību līgumi – tā ir normāla un aktīva prakse rietumu slavenību vidū. Tomēr reizēm iemīlējušies ieraksta šajos līgumos dīvainus nosacījumus. Šodien mēs esam sagatavojuši jums sešus īpatnējus noteikumus no slavenību laulību līgumiem.

Toms Krūzs un Keitija Holmsa

Lielisks pāris, abpusējas jūtas, bet dīvaina tieksme pēc precīza un detalizēta laulību līguma. Kā likums, ar līguma sastādīšanu nodarbojas slaveni juristi, un šoreiz viņiem nācies kārtīgi pasvīst.

Keitijas un Toma laulību līgums izpletās uz simts lappusēm! Vienā no punktiem tika norādīts, ka Keitijai obligāti ir jādala Krūza reliģiskie uzskati, un tieši saientoloģija. Izskatās, ka laulības jau pašā sākumā tika veidotas uz nedroša pamata, jo Holmsa ilgi nepacieta vīra dīvaino nostāju un iesniedza šķiršanos.

Madonna un Gajs Ričijs

Spilgite un slavenie laulātie arī cītīgi strādāja pie sava laulību līguma. Starp citām vienošanām pastāvēja noteikums, kurā Ričijam visu laiku ir jālasa Kabalas reliģiskās grāmatas. Turklāt viņam nav tiesības strīdēties ar savu sievu par šo tēmu!

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu

Marks Cukerbergs un Priscilla Čana

Pievienot komentāru