7 lietas, kuras labāk vakarā nedarīt! Aļonas Kurilovas padomi.

Pēc saulrieta nedrīkst aizdot vai arī aizņemties naudu

Saskaņā ar populāro naudas ticējumu, naudas nodošana vakarā sola lielus finansiālus zaudējumus.

Tiek uzskatīts – ja naudu aizdod pēc saulesrieta, tad var zaudēt veiksmi naudas lietās. Ja, tieši otrādi, naudu aizņemas, tad var ilgu laiku palikt parādā.

Uz nakti nedrīkst atstāt netīrus traukus

Nemazgāti trauki, saskaņā ar tautas paražām un ticējumiem, sola finansiālus zaudējumus. Atstāt netīrus traukus nozimē izrādīt necieņu mājas gariņam. Viņš var apvainoties un izsaukt nepatikšanas.

Uz nakti nedrīkst skatīties spogulī

Spogulis tautas ticējumos figurē ļoti bieži. Jau izsenis tam piemita maģisks spēks. Tiek uzskatīts, ka naktī tas pārvēršas par durvīm uz viņpasauli, un, ja tajā skatās, tad var piesaistīt viesus no aizsaules.

Uz nakti nedrīkst iznest atkritumus

Šis ticējums ir saistīts ar pašas nakts nozīmi tautas paražās. Agrāk ticēja, ka naktī mostas nešķīstie spēki, un, ja pēc saules rieta tiek iznesti atkritumi, tad tas var negatīvi ietekmēt visas ģimenes materiālo labklājību.

LASI VĒL: 

Naudas mandala papildus ienākumiem
Naudas maiss tēva vietā – līdz asarām žēl bērnu

Uz nakti nedrīkst atstāt nazi uz galda – slikta zīme

Atstāt uz nakti nazi uz galda – tas sola nepatikšanas un slimības. Šis tautas ticējums nozīmēja, ka naža asmeni izmantot var tie paši nešķīstie spēki.

Pēc saulrieta nedrīkst tīrīt māju

Ja uz nakti sāksiet tīrīšanu, varat mājā piesaukt nelaimes un finansiālus zaudējumus. Mūsu senči ticēja – ja vakarā mazā grīdas, tad no mājas var izmazgāt veiksmi, mīlestību un pārticību..

Nedrīkst griezt un skūties

Tiek uzskatīts – ja pēc saulrieta vīrietis noskūsies, tad viņu sagaida problēmas intīmajā dzīvē.

Tāpat arī meitenēm bija aizliegts griezt matus un nagus uz nakti. Tas varēja kļūt par iemeslu neveiksmēm privātajā dzīvē.

AVOTS

Pievienot komentāru