9 gadus vecs zēns zaudēja aci rotaļlietas dēļ, kuru tagad vēlas visi bērni Vecāki, ņemiet vērā!

9 gadus vecajam Teiloram nepaveicās divreiz: 3 gadu vecumā viņš acī iešāva rotaļu bultu. Tad ārstiem orgānu izdevās glābt, ziņo LadBible.

Nesen tajā pašā acī viņa draugs iešāva no rotaļu pistoles Nerf. Ievainojums izrādījās ļoti nopietns, un šoreiz orgānu nācās izņemt.

Tagad nelaimīgā zēna māte, Steisija, vāc līdzekļus, lai nopirktu dēlam speciālu protēzi.

Bērni skolā jau par viņu smejas, ir iedevuši viņam iesauku “Popejs” (amerikāņu multfilmu komisku tēls, viņš pastāvīgi miedz ar vienu aci).

“Es negribu, lai cilvēki domātu, ka esmu slikta māte. Kāda gan ir iespēja, ka kaut kas tāds varētu ar vienu aci notikt divreiz?”

Es atrados pirmajā stāvā, kad izdzirdēju briesmīgu skaņu. Man sirds gandrīz apstājās, es pat nespēju uzskriet augšā, un aizsūtīju uz turieni sav partneri, es zināju, ka ir noticis kaut kas slikts.

Teilora acs asiņoja, asinsspiediens paaugstinājās. Ārsti mums teica, ka tas var izraisīt pilnīgu redzes zudumu, tāpēc vajag izoperēt bojāto aci.

Pirmajā reizē es atrados blakus ar trim bērniem, viss notika acumirklī. Es nezināju, ko darīt, tāpēc izsaucu taksi. Mums teica, ka Teiloram acī ir skramba.

Lai arī kur mēs ietu, cilvēki skatās uz viņu un mums aiz muguras sačukstās. Skolā viņu pastāvīgi biedē, viņu ir iesaukuši par Popeju. Tas viņu sarūgtina. Viņš nav pelnījis tādu attieksmi.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru