Aicina studentus pieteikties apmaksātai vasaras praksei

Dalīto pakalpojumu centrs Tele2 Shared Service Center (Tele2 SSC) jau trešo gadu pēc kārtas piedāvā studentiem iespēju vasaras laikā doties apmaksātā praksē starptautiskā informāciju tehnoloģiju uzņēmumā, lai studiju laikā iegūtās zināšanas pielietotu praksē. Pieteikties vasaras praksei iespējams mājas lapā (http://www.tele2.com/career/ssc/job-openings/internship/) no 22. martam līdz 4. aprīlim.

Šogad studentiem ir iespēja pieteikties jaunākā grāmatveža, tīkla operatora, jaunākā IT speciālista un jaunākā lietotāju atbalsta speciālista vakancēm, aizpildot pieteikšanās anketu Tele2 SSC mājaslapā. Lielākajā daļā amatu ir pieejamas vairākas vakances, tāpēc iespēja savas prasmes pilnveidot būs vairākiem praktikantiem no katras specialitātes. Studenti vasaras prakses programmā var pieteikties uz diviem (minimālais ieteicamais laiks) vai trīs mēnešiem.

Tele2 SSC jau trešo gadu pēc kārtas veido vasaras prakses programmu, kuru augsti novērtējusi arī Latvijas Darba devēju konfederācija, nominējot programmu kā vienu no trīs labākajām 2017. gadā. Tās laikā studentiem ir iespējams iepazīt telekomunikāciju un informāciju tehnoloģiju nozari ne tikai teorētiski, bet arī praktiski. Prakses laikā iespējams apgūt ne tikai savas vakances specifiku, bet arī iepazīties ar citiem departamentiem un to darbību, kā arī doties izpētes braucienos. Praktikanti prakses laikā kļūst par pilntiesīgiem uzņēmuma darbiniekiem un tiek aicināti piedalīties arī dažādos iekšējos pasākumos. 2017. gadā 50% no praktikantiem pēc prakses beigām uzsāka patstāvīgu darbu uzņēmumā. Lielākā daļa minēja, ka noteikti ieteiktu Tele2 SSC kā prakses vietu saviem draugiem.

“Lai jaunieši labāk varētu pielāgoties darba tirgū notiekošajām pārmaiņām, ir nepieciešams veicināt iespēju augstskolā iegūtās zināšanas pielietot praksē. Tāpēc prakse vasarā ir ļoti laba iespēja realitātes pārbaudei – iespēja strādāt nozarē, kurā nemitīgi pilnveidojas un mainās,” stāsta Tele2 SSC vadītājs Kims Leandersons (Kim Leandersson).

Par “Tele2 Shared Service Center”:

“Tele2 Shared Service Center” (Tele2 SSC) ir viens no straujāk augošajiem informācijas tehnoloģiju, telekomunikāciju un finanšu pārvaldības dalīto pakalpojumu centriem Latvijā ar vairāk nekā 650 darbiniekiem, kas 2016. gadā tika atzīts par labāko darba devēju Rīgas reģionā. Tele2 SSC nodrošina IT&T un finanšu pakalpojumus visiem Tele2 grupas uzņēmumiem deviņās valstīs, tādējādi atbrīvojot Tele2 klientus dzīvot daudz savienotāku dzīvi – uzņēmuma mērķis ir padarīt savienojamību pieejamāku Tele2 klientiem neatkarīgi no tā, kur un kad tas nepieciešams.

Pievienot komentāru