Aicina uz ekskursiju un pārgājienu nedēļas nogalē

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs aicina svētdien, 17.februārī, piedalīties kādā no Jelgavas gidu vadītajiem tūrisma pasākumiem Jelgavā un Jelgavas novadā.

Jelgavā šo svētdien iespēja doties ziemas pārgājienā “No Shell līdz veselības brūzim” gides Signes Lūsiņas vadībā. Pārgājiena laikā varēs uzzināt, kur pilsētā 20.gs. sākumā atradās “Shell” degvielas uzpildes stacija, kā arī citus neparastus faktus par Jelgavu maršrutā Akadēmijas iela, Zemgales prospekts, Bauskas iela. Pārgājiens noslēgsies dabas eliksīru ražotnē “Imunity”.

Pārgājiena ilgums paredzēts līdz 3 stundām. Dalības maksa 3.00 EUR. Pieteikšanās pārgājienam pie gides pa tālruni 28677630 vai e-pastu [email protected]. Sākums no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa plkst.11.

Tāpat svētdien ir iespēja doties ekskursijā ar autobusu Sv.Valentīna dienas noskaņā – “Ceļā ar mīlestību”. Ekskursiju vadīs gide Ina Jurģe un kopā ar viņu būs iespēja apskatīt dažus objektus Jelgavas novadā, un Babītes novadā. Maršrutā paredzēts viesoties brandavīnu ražotnē “Tīreļu dzītuve”, mājā kokiem un cilvēkiem “Annas Koku skola”, kultūrizglītības centrā “Vietvalži”, kā arī gleznu teātrī “Inner lights”.

Dalības maksa 28.00 EUR (par autobusu, objektu apmeklējumu, degustācijām). Pieteikšanās ekskursijai pie gides pa tālruni 29916889 vai e-pastu [email protected]. Izbraukšana plkst.10 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa, Akadēmijas ielā 1, Jelgavā.

Pievienot komentāru