Ananāss, kanēlis un auzu pārslas: kokteilis cīpslu un jūsu ceļgalu saišu nostiprināšanai

Ķermeņa struktūra ir pamatota uz locītavām, bet ceļgali pilda vissvarīgāko funkciju. Pateicoties saviem ceļgaliem, jūs variet noturēties pareizā pozā, staigāt, skraidīt, lēkāt un piecelties.

Tomēr laika gaitā rētas un traumas var kaitēt ceļgaliem. Tie zaudē dabisko ieeļļošanos, tādēļ saites un cīpslas pazaudē lokanumu. Ceļgaliem ir jāpaliek stipriem neskatoties uz vecumu un citiem faktoriem. Jums vajag, lai tie būtu gatavi ātrai un pēkšņai kustībai.

Tas pats attiecas uz jūsu cīpslām un saitēm, tā kā viņām jāpaliek lokanām un stiprām, lai nodrošinātu lielisku atbalstu jūsu ķermenim.

Ar šo nodomu mēs jums dodam super-dabīga smūzija recepti, kurš atjaunos jūsu ceļgalu dabīgo smērvielu un nostiprinās to struktūru. Un galu galā jums būs labākais dzīvesveids.

Trīskāršs spēks: ananāss, kanēlis un auzas

Šis kokteilis jums nodrošinās papilnam vitamīnu C, kramu, magniju un bromelaīnu. Visiem tiem piemīt pretiekaisuma īpašības un stipras spējas samazināt sāpes.

Sastāvdaļas:
250 ml ūdens,
1 tase auzu pārslas,
40 gr medus,
2 tases ananāsa,
1 glāze svaigu apelsīnu,
7 gr kanēļa,
40 gr sasmalcinātu mandeļu.

Pagatavošana:
Pirmkārt, jums jāpagatavo auzu pārslas. Iemaisiet 2 gāzēs svaigas apelsīnu sulas.

Pievienojiet ananāsa gabaliņus, medu, mandeles un kanēli jūsu blenderī un samaisiet līdz viendabīgai masai.

Pievienojiet auzām, kamēr jūsu blenderis strādā, un apstrādājiet, kamēr iegūsiet viendabīgu masu. Ja jūs dodat priekšroku vēsam kokteili, tad iemetiet dažus ledus kubiņus.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru