Apģērbs, kas palīdzēs slēpt vēderu un derēs “apaļīgām” dāmām. Ikviena sieviete sapņo izskatīties šiki un ideāli.

Bieži vien lielākas ķermeņa formas rada kompleksus. Daiļā dzimuma pārstāves cenšas slēpt pat nelielu vēderu, un reizēm to dara ar pilnīgi bezformīgu lietu palīdzību, kas vēl vairāk izceļ figūras trūkumus.

Nepareizi piemeklēts apģērbs ir sievietes galvenais ienaidnieks.

Ir virkne lietu, kas var palīdzēt atklāt sievišķību un nomaskēt visus trūkumus.

Nelieli sieviešu noslēpumi

Sievietēm ar bumbiera formas figūru iesaka izvēlēties garderobi, kur akcents tiek likts uz ķermeņa augšējo daļu. Piemēram, to var izdarīt diezgan viegli, izmantojot kakla izgriezumu.

Šajā gadījumā blūzes vai T-krekli nekādā gadījumā nedrīkst būt cieši viduklī, labāk izvēlēties vairāk vaļēju stilu.

Uzmani, lai augšdaļa harmonizē ar piedurknēm. Pagarināt figūru palīdzēs vertikālas svītras.

Lai “noņemtu” apjomu un slēptu trūkumus, pietiek ar apģērbu izvēles jautājumu.

Lai to izdarītu, tev jāzina daži noteikumi:

Dod priekšroku tumšiem toņiem. Melna krāsa – labākais palīgs jautājumā par palielināta vēdera maskēšanu. Melnā krāsa palīdzēs vizuāli noņemt pāris papildu kilogramus, padarīs figūru smalkāku. Bet tas nenozīmē, ka drēbju skapī jābūt tikai šai krāsai. Līdzīgs efekts ir zilam, kafijas, vīna tonim.

Pērc sava izmēra drēbes. Daudzi cilvēki kļūdaini uzskata, ka kleita vai blūze, kas ir lielāka par vēlamo izmēru, palīdzēs noslēpt lieko vēderu. Faktiski viņi tikai padara attēlu smagāku. Tāpēc, dodoties uz veikalu, ņem tikai to, kas tev patiešām ir piemērots, lai tu varētu paslēpt nelielus trūkumus un izcelt savas pozitīvās ķermeņa aprises.

Izmanto “pareizu” apakšveļu. Paslēpt vēderu noteikti palīdzēs apakšveļu ar augstu vidukli. Un nevajag domāt, ka tā ir nepievilcīga. Lai saglabātu seksualitāti, tu vari iegādāties, piemēram, koriģējošu apakšveļu, bet ar mežģīnēm.

Pašas populārākās lietas

Dāmām ar pilnīgākām ķermeņa aprisēm der džinsi ar augstu vidukli. Tas vizuāli pagarina kājas un palīdz ievilkt vēderu.

Peplum blūze lieliski koriģē vidukli un palīdz noslēpt trūkumus. Šādai lietai vajadzētu būt katras sievietes garderobē, kas neatbilst 90-60-90 standartiem.

Bleizeri ir neaizvietojami.

Tie novērš nelielas nepilnības, padara attēlu burvīgu un elegantu. Tos var lieliski apvienot ar dažādām lietām – svārkiem, džinsiem un pat kleitām.

Kleitas ar šķērsām detaļām ievērojami akcentē vidukli, vizuāli samazina vēderu. Tiesa, šādās kleitās koptēls ir nedaudz nopietns. Lai to atšķaidītu, varat izmantot spilgtus aksesuārus.

Svārkus ir labāk izvēlēties brīva griezuma, kas paplašinās uz leju.

Neliela auguma sievietes droši var valkāt maksi svārkus, un garākas dāmas var izvēlēties vidējo garuma svārkus.

No pārāk īsiem svārkiem labāk vajadzētu atteikties.

Brīvas bikses ir nepieciešamas, ja kājas ir pilnīgas. Ideāls risinājums būtu vertikālās svītras uz auduma.

Kā virsdrēbes nav ieteicamas īsas jakas (īpaši piepūstas). Ideāls variants būtu mētelis ar platām piedurknēm un lielu apkakli.

Atceries, pareizi izvēlēts apģērbs pasvītros skaistākās lietas tavā ķermenī, vizuāli padarīs slaidāku figūru, noslēps visus trūkumus.

avots: vrutmilife.com

Pievienot komentāru