Aptauja parādīja, ka sieviešu draudzībā ir vairāk mīlestības nekā laulībā. Tas daudz ko izskaidro!

Sieviešu draudzībai ir baiss spēks. Sievietes vienmēr atbalsta viena otru panākumos, neveiksmēs un pēc šķiršanās. Nekad nevajag nenovērtēt draudzības svarīgumu. Vēl vairāk tāpēc, ka vairums sieviešu mīl savas labākās draudzenes vairāk nekā laulātos partnerus!

Spa-centrs Champneys apjautāja 1517 sievietes Lielbritānijā, un vairāk nekā 50% paziņoja, ka dod priekšroku saziņai ar labāko draudzeni, nekā komunikācijai ar vīru.

Kāpēc tā?

Pirmām kārtām tāpēc, ka viņas vieglāk atrod kopīgu valodu. Uz jautājumu, kāpēc viņas izvēlas draudzeni, 57% sieviešu atbildēja, ka ar labāko draudzeni var runāt pa visu, bet 45% norādīja, ka draudzenes labāk prot klausīties.

Laulībā reizēm ir neatrisinātas situācijas un neapmierinātība. Kas var būt labāks par tuvu draugu, kurš vienmēr ir gatavs uzklausīt un atbalstīt ar vērtīgiem padomiem?

41% respondentu teica, ka dod priekšroku sazināties ar labākajiem draugiem, jo viņi dalās savās interesēs un 39% – ka draugi zina, kā likt tev smieties līdz asarām.

Lai cik labas nebūtu tavas attiecības ar partneri, neviens nespēs tā izklaidēt, kā labākā draudzene! Bet, ja jums ir līdzīga gaume un intereses, tad jums vienmēr būs, ar ko nodarboties.

Jo partneri nāk un iet, bet labākās draudzenes paliek vienmēr. 29% sieviešu sacīja, ka uztur attiecības ar draudzenēm ilgāk nekā ar partneriem, un, ka draudzeņu klātbūtnē viņas var būt īstas un neviltotas.

28% sieviešu sacīja, ka draudzenes dod viņām vairāk noderīgu padomu, nekā vīri. Iespējams, tas ir tāpēc, ka viņas prot skatīties uz lietām no tava skatupunkta. Vīriešiem ir grūti skatīties uz pasauli caur sievietes acīm.

Turklāt 26% atzīmēja, ka labākās draudzenes kaitina mazāk nekā partneri.

Ko vēl piebilst? Labākā draudzene – tā mēdz būt pati tuvākā dvēsele visā pasaulē. Atcerieties par to, vīri un partneri!

Un ko tu sacīsi šajā sakarā?

avots: twentytwowords.com

Pievienot komentāru