Ārsts ieteica pirms miega uzvilkt slapjas zeķes…Uzzinot iemeslu, arī tu gribēsi darīt tāpat!

Kad aukstais laiks ir klāt, kopā ar to klāt ir arī gripa un saaukstēšanās. Piekritīsiet, elpceļu saslimšanas izraisa ļoti lielu diskomfortu. Iespējamība inficēties ar gripu paaugstinās laika posmā no decembra līdz martam. Lūk, kāpēc mūsu tēma par šīs slimības ārstēšanu mums ir tik ļoti aktuāla…Patiešām efektīva metode.

Gripas un saaukstēšanās ārstēšana

Deguna skalošana ar sālsūdeni
Var likties dīvaini, bet tas ir glābiņš, ja ir aizlikts deguns. ¼ tējkarotes sāls un ¼ tējkarote soda jāizšķīdina glāzē silta ūdens. Vienu nāsi aizspiež, un otrā iesmidzina šķīdumu. Pēc tam paliecies uz priekšu, lai iztecētu šķidrums, kas palicis deguna dobumā. Procedūras laikā elpo caur muti. Skalošanas periodiskums – 2 – 3 reizes dienā. Skalošanu atkārto, līdz novērojama pilnīga izveseļošanās.

LASI VĒL: Visspēcīgākie līdzekļi pret gļotu uzkrāšanos, 24 stundu laikā atbrīvos no iesnām, sinusīta, klepus!

Kakla skalošana
Mēs visi zinām, ka kakla skalošana ar sālsūdeni atvieglo sāpes. Bet šī metode var arī novērst saslimšanu. Zinātnieki ir pierādījuši, ka cilvēki, kuri skaloja kaklu ar sālsūdeni, retāk slimoja ar gripu.

Karstie dzērieni
Karstie dzērieni palīdz atbloķēt degunu, izvairīties no atūdeņošanās, mazināt saaukstēšanās simptomus. Pirms miega ieteicams izdzert zāļu tēju ar karotīti medus un pilienu alkohola.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru