Astoņi dabīgi līdzekļi, lai atbrīvotos no roku un pēdu pietūkuma. Ļoti noderīgs saraksts!

Ūdens aizture ir šķidruma uzkrāšanās asinsrites sistēmā. Tas var izraisīt plaukstu, kāju, potīšu pietūkumu un bieži sastopams sievietēm grūtniecības laikā vai pirms menstruācijas.

Šī slimība parasti skar cilvēkus, kuri ir fiziski neaktīvi, piemēram, tos, kas daudz guļ gultā vai bieži pārvietojas ar dažādiem transportlīdzekļiem.

Atbrīvojieties no rokas un kāju pietūkuma palīdzēs 8 produkti, kas būtiski samazinās ūdens aizturi organismā.

Žāvēti pētersīļi

Pievieno pāris tējkarotes žāvētu pētersīļu ar verdoša ūdens katlam. Ļauj šķidrumam atdzist 10 minūtes un dzert šo tēju trīs reizes dienā. Lai iegūtu labākus rezultātus, tējai varat pievienot citronu sulu.

Ābolu etiķis

Ābolu etiķis ir ļoti noderīgs pret tūsku. Pievieno tējkaroti uz glāzi ūdens un dzer zāles divas reizes dienā.

Dzērveņu sula

Dzērveņu sula satur lielu daudzumu kalcija, kālija un magnija. Dzer tikai glāzi nesaldinātu dzērveņu sulu dienā un atbrīvojies no visām problēmām.

Pienenes

Nesenā pētījumā konstatēts, ka pienenes atbalsta urīna ražošanu organismā. Tas arī samazina nātrija līmeni organismā, pateicoties augstajam kālija saturam pienenēs.

Pienenes ir arī bagātas ar magniju, kas samazina pirmsdzemdību vēdera uzpūšanos: pievieno tikai vienu tējkaroti žāvētu pienenes lapiņu siltā ūdenī, vāri apmēram 10 minūtes, dzert tēju vairākas reizes dienā.

Sīpols

Notīri dažus sīpolus, pievieno 4 glāzes ūdens un vāri. Pievieno nedaudz sāli un dzer šo produktu trīs reizes dienā vairākas dienas no vietas.

Fenheļa sēklas

Fenheļa sēklas lieliski darbojas kā dabisks diurētisks līdzeklis. Šīs sēklas palielina urīna veidošanos organismā un atbalsta nieru spēju apstrādāt vairāk ūdens un nātrija.

Tās novērš toksisku vielu uzkrāšanos organismā un veicina gremošanu. Pievieno karstu ūdeni tējkarotei fenheļa sēklu un vāri. Ļauj tējai atdzist 10 minūtes. To var dzert trīs reizes dienā.

Vanna ar Epsoma sāli

Vai zināji, ka sāls vanna samazina vēdera uzpūšanos, kā arī problēmas ar ūdens aizturi? Šis process ietver visu lieko bioloģisko šķidrumu un toksīnu izvadīšanu.

Pievienojiet tikai divas glāzes angļu sāls (Epsoma sāls) siltai vannai un guli tajā 15 minūtes. Atkārto procedūru trīs reizes nedēļā

Nātru sakne

Nātru sakne stimulē urīna ražošanu. Pievieno tikai vienu tējkaroti nātru saknes siltā ūdenī, atstājiet atdzist 10 minūtes, un dzer vairākas reizes dienā.

Pirms šo produktu lietošanas ieteicams konsultēties ar speciālistu, lai izslēgtu jebkādas kontrindikācijas.

Bet vai tu lieto kaut vienu no šiem produktiem?

avots: laslaublog.com

Pievienot komentāru