Atbrīvojieties no aptaukošanās: tikai karote dienā un jūs zaudēsiet 13 kilogramus mēneša laikā!

Jūsu metabolisma paātrināšana – labākais veids novājēt. Ir daži dabīgi produkti, kuri var palīdzēt jums sasniegt to, bet tāpat arī jums jāpievērš uzmanība garšvielām, kuras jūs lietojiet.

Irānas Medicīnas zinātņu Universitātes zinātnieki veica pētījumu. Dalībnieki tika sadalīti divās grupās. Pētījuma mērķgrupā bija iekļautas 88 sievietes ar lieko svaru.

Pētījums tika veikts trīs mēnešu garumā. Sievietes no abām grupām saņēma veselīgu uzturu un patērēja mazāk nekā 500 kaloriju dienā. Atšķirība bija tikai pievienotajās garšvielās. Pirmā grupa lietoja 3 gramus ķimeņu katru dienu. Viņas iemaisīja ķimenes ar 140 gramiem ķimeņu, un katru dienu viņi to ēda tukšā dūšā. Otra grupa arī lietoja jogurtu tikai bez ķimenēm.

Sievietes no pirmās grupas pēc 1 mēneša zaudēja par 6 kg vairāk, nekā otra grupa. Viņas zaudēja 14,64% tauku, bet otrā – tikai 4,91% tauku.

Tas ir tāpēc, ka ķimenes bagātas ar filesterolu, kuram piemīt spēja novērst holesterīna noturēšanos mūsu organismā. Tas padara ķimenes par lietderīgām metabolisma paātrināšanai un liek jums zaudēt svaru.

avots: bigl1fe.ru

Pievienot komentāru