Atkarībā no dzimšanas datuma ir 5 tipu cilvēki. Pie kura piederi tu?

Ikvienam ir savas slēptās puses, kuras gribētos labāk izpētīt un saprast. Kas būtu, ja mēs teiktu, ka dzimšanas datums var daudz ko pastāstīt par tavu personību?

Ja tu esi gatavs uzzināt ko tieši – turpini lasīt!

Dzimuši 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 datumā – A1 tipa cilvēki. Plūsma un ūdens.

A1 cilvēkiem ir pati siltākā un brīnišķīgākā mīlestības vīzija. Šiem cilvēkiem viss viņu liktenis ir “mīlēt”, un, ja viņi to nedara, viņi jūtas nelaimīgi un neapmierināti.

Viņi iemīlas daudzas reizes dzīvē, un katru reizi, kad tas notiek – “pirmo un pēdējo reizi”. Bieži vien šiem cilvēkiem ir vētrainas un intensīvas attiecības.

Viņi ir draudzīgi un mīl dzīvot starp cilvēkiem, kurus ieskauj dzīve, apjukums, satraukums un emocijas.

Šie cilvēki ir kā ūdens… dinamiski, pilni dzīves, veikli, izlaužas cauri akmeņiem un, neskatoties uz šķēršļiem, kaut kādā veidā nonāk virspusē.

Viņiem ir iespēja veidot citus cilvēkus, veicinot viņu iekšējo evolūciju.

Dzimuši 2, 7, 12, 17, 22, 27 datumā – B2 tipa cilvēki. Uguns un sapņi.

B2 cilvēkiem ir lieli sapņi, gaidas un kosmiskie mērķi, un visa viņu dzīve veidojas ap viņu ambīciju un slēptu vēlmju realizāciju.

Viņi ir dzimuši, lai atklātu jaunus horizontus, pārveidotu, sadedzinātu, patērētu!  Viņi ir dzimuši perfekcionisti, un, kad lieta aiziet līdz tam, ko viņi vēlas, viņi reti kad lietu izdara tikai līdz pusei.

B2 tipa cilvēki ir līdzīgi ugunij, spontāni, brīnišķīgi, spēcīgi, radoši, dominējoši, noteikti tic saviem spēkiem, raisa cieņu un sajūsmu, bet tāpat arī bailes.

Mīlestība un sentimentāla apmierinātība ieņem svarīgu vietu B2 tipa cilvēku dzīvēs. Bet vienmēr meklēt vajadzīgo cilvēku ir tas pats, kas meklēt pilnību.

Mīlestība ir sarežģītas jūtas, un B2 cilvēki var apzināties, ka ir patiešām mīlējuši tikai tad, kad attiecības ir jau galā.

Dzimuši 3, 8, 13, 16, 23, 28 datumā – C3 tipa cilvēki. Gaiss un brīvība.

C3 tipa cilvēki ir dzimuši, lai būtu brīvi, izteiktu savas jūtas, atklāti runātu par to, ko domā, ceļotu, uzzinātu dažādas lietas, radītu savus likumus un nodotu savas zināšanas.

Bieži vien viņu dzīves ideāliem nav konkrētu un materiālu priekšstatu. C3 tipa cilvēki ir pārmērīgi kaislīgi un impulsīvi un var kļūt atkarīgi no tiem, kurus mīl, un tas rada tendenci, ka viņi var tikt smacēti.

Neskatoties uz to, ka šie cilvēki prot pārvaldīt emocijas un tās kontrolēt, reizēm viņi apkārtējos rada mulsumu un nesapratni savas pretrunības dēļ.

Šie cilvēki ir radīti, lai justu, redzētu, pamēģinātu, izbaudītu pašas brīnišķīgākās lietas šajā pasaulē, izbaudītu pašas augstākās sajūtas un emocijas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

COMMENTS

Pievienot komentāru