Atkārto šos 5 apgalvojumus katru dienu, un tava dzīve kļūs labāka

“Lai iegūtu no dzīves to, ko vēlies, pirmām kārtām ir jānosaka, ko tieši tu vēlies,” – Kianu Rīvss.

Mēs visi gribam dzīvot laimīgi. Izmanto šos apgalvojumus, lai varētu sasniegt šo mērķi…

“Es esmu brīnišķīgs, kāds esmu”.

Jāsāk ar pašu vienkāršāko, bet svarīgāko. Ikviens no mums ir unikāls un kaut kādā veidā atšķiras no citiem. Lai būtu labs cilvēks, tev nevajag būt tādam kā visiem.

Tu vari atrast labo sevī. Šis labais var izpausties dažādi, bet galvenais, ka tas tevī ir. Tevi var ietekmēt pagātne, pieredze, pārdzīvotās traumas un ģimenes locekļi… Tomēr tas nav viss, kam ir nozīme.

Tevi ietekmē tavas jūtas, domas, uzvedība un lūgšanas. Tev vienmēr paliek paša domas. Tu katrā savas dzīves dienā vari pieņemt lēmumu būt brīnišķīgs cilvēks. Brīnišķīgs cilvēks pirmām kārtām priekš sevis paša.

Sekojot šim uzstādījumam, ka tu esi brīnišķīgs, tu vari veikt nelielus soļus, kas ietekmēs tavu un tev apkārtējo cilvēku dzīvi.

“Es izvēlos optimismu”.

Būt pozitīvam ir mūsu pašu izvēle. Mūs var pievilt. Mēs varam viens ar otru nežēlīgi strīdēties. Varbūt tu esi audzis briesmīgā ģimenē. Varbūt tava ģimene tāda joprojām ir. Varbūt tu centies uzņemties pārāk daudz. Varbūt tu izjūti pārāk lielu stresu…

Bet tev vienmēr paliek izvēles tiesības. Jebkurā situācijā ir jāizvēlas pozitīvais. Lai gan tas nebūt nenozīmē, ka vajag izlikties, it kā negatīvais neeksistē un nekas slikts nenotiek. Vienkārši iemācies apzināties un pieņemt to, kas notiek tavā dzīvē. Izanalizē kādā veidā tevi ietekmē tava pagātne. Un pēc visa tā pieņem lēmumu skatīties uz dzīvi daudz optimistiskāk.

“Es varu izdarīt visu, ko gribu”.

Nekas šajā dzīvē nevar mūs apturēt. Nekas bez mūsu pašu domām par to, ka mēs nevaram.

Ko tu vēlies? Pēc kā tu tiecies? Vai esi sev izvirzījis kādus konkrētus mērķus? Atceries, ka neviens cilvēks šajā pasaulē nevar tevi apturēt izraudzītajā ceļā.

Jā, būs daudz šķēršļu. Tomēr tu esi spējīgs tos pārvarēt. Ir vērts atgādināt, ka vajag ne tikai sapņot par gaišo nākotni, bet arī rīkoties.

Jāsāk ir jau šodien. Tu vari veikt nelielu rīcību, kas būs pirmais solis vajadzīgajā virzienā. Un rīt un aizparīt rīkojies tāpat – katru dienu pa vienam mazam solītim.

Tu nepaspēsi ne atskatīties, ka visas tās nelielās pārmaiņas, kuras būsi ieviesis savā dzīvē, rezultātā kļūs par kaut ko nozīmīgu.

“Es cienu sevi. Es rūpējos par sevi”.

Arī šis ir sava veida pamatu pamats. Vai mēs runājam paši par sevi draudzīgā, maigā tonī? Kā vispār skan tava iekšējā balss?

Paskaties uz savu atspulgu spogulī un pasaki sev kaut ko labu un pozitīvu. Saki: “Es sevi mīlu un cienu”, “Tu esi labs un spēcīgs cilvēks. Turpini iet uz priekšu”, “Es nevaru ietekmēt to, kurš mani iemīlēs, bet es esmu pilnībā spējīgs mīlēt sevi pats.”

Ir jāiemācās sev piedot par kļūdām, paveikto pagātnē. Iemācies atlaist pagātni un turpini virzīties uz priekšu.

Sastādi sarakstu no trim lietām, kuras tev ir šodien vajadzīgas. Pēc tam pieņem lēmumu, kādi būs tavi pirmie soļi pareizajā virzienā.

“Esmu gatavs būt veiksmīgs”.

Pirms sasniegt panākumus, vajag sagatavoties. Ko tieši tu vēlies? Tev vajag skaidri saprast, kur tieši tu vēlies būt veiksmīgs. Pretējā gadījumā tev nebūs konkrētu mērķu, tu mētāsies no vienas puses otrā.

Lai ar ko arī tu nenodarbotos, centies to darīt tik labi, cik vien vari. Nekad neizmanto atrunas: “Es ar to nodarbošos daudz nopietnāk, kad man parādīsies laiks”, “Es pagaidīšu, kamēr atnāks iedvesma”, “Es to izdarīšu rīt” utt.

Atceries, ka atrunas atliek mūsu panākumus uz nenoteiktu termiņu. Lai realizētu sapni, vajag skaidri noteikt, kas tev ir vajadzīgs. Un tad jācenšas no visa spēka. Tev ir jāuzvar sevi pašu.

avots: cluber.com.ua

Pievienot komentāru