Atrodiet savu deguna formu, un mēs par jums pastāstīsim visu

Tas var šķist nedaudz dīvaini, bet deguna forma var daudz pateikt par tā īpašnieku. Šie dati tika ņemti no Izraēlas zinātnieka Abrahama Tamira pētījumiem, kurš strādā Ben-Guriona universitātē. Tāpēc šis tests ir jāuztver ļoti nopietni. Cieši apskatiet attēlu un izvēlieties deguna formu.

1.Nūbiešu deguns: Šis deguns atšķiras ar tā garumu. Deguna tilts ir taisns, un gals vērsts uz leju. Šī deguna īpašnieki ir optimistiski un zinātkāri. Šie cilvēki cenšas palīdzēt citiem un vienmēr atrod piemērotu risinājumu vissarežģītākajās situācijās.

2. Grieķu deguns: Tas ir šaurs, garš un taisns deguns. Cilvēkiem ar šādu degunu nepatīk trokšņaini pasākumi un viņiem nepatīk būt uzmanības centrā. Viņi ir uzticīgi tikai tuvākajiem, kā arī šie cilvēki ir ļoti prakstiski. Citiem šie cilvēki šķiet nedaudz noslēgti.

LASI VĒL: Kā dzīvo un izskatās sievietes, kuras gadu desmitiem iztiek bez vīriešiem?

3. Āķa deguns: To var salīdzināt arī ar putna knābi. Aizmugure ir izliekta, un gals ir vērsts uz leju. Šie cilvēki ir ļoti nesavtīgi. Nevar nepieminēt viņu radošumu. Mērķu labā viņi var upurēt visu.

4. Arkveida deguns: Tas ir līdzīgs iepriekšējai formai, bet tā gals ir vēl smailāks. Šie cilvēki ir izcili organizatori. Viņi vienmēr ir godīgi un atbildīgi savā darbā.

5. Deguns “poga”: Ļoti graciozs deguns. Šī ir visizplatītākā forma. Šie cilvēk ļoti spontāni pieņem lēmumus. Tas nenozīmē, ka viņiem ir vājš raksturs. Viņi gandrīz vienmēr saņem to, ko vēlas.

6. Taisns deguns: Āzijai ļoti izplatīta forma. Forma ir pilnīgi taisna, nedaudz plakana. Nāsis ir platas, un gals ir noapaļots. Tie ir cilvēki ar ļoti spēcīgu raksturu. Viņu temperaments ir karsts. Nekaitiniet šādus cilvēkus, viņi viegli var palikt dusmīgi.

7. Ieliekts deguns: Uz šī snīpja ir neliels bumbulītis. Šī nav ļoti izplatīta forma, un to ir grūti definēt. Viņi ir ļoti dāsni, sabiedriski cilvēki. Viņi vienmēr nāks palīgā. Viņus viegli aizvainot, jo viņi ir ļoti jutīgi.

LASI VĒL: ”Dzīvais Kens” pilnībā mainījis savu izskatu. Tagad viņš nav Kens, bet gan...

8. Šķībs deguns: Šādu cilvēku raksturs visbiežāk izrādās maigs un mīlošs. Deguna tilts ir izliekts, un gals ir noapaļots. Viņi ir lieliski draugi un vienmēr ir gatavi jūs uzklausīt.

Vai esat atradis sava deguna formu?

COMMENTS

Pievienot komentāru