Atsakies no karstajiem dzērieniem lidmašīnā! Kas jādara, lai nesaķertu kaut ko kaitīgu lidojuma laikā

Vai jums ir bijis tā, ka pēc lidojuma jums ir parādījušās pumpas, vai arī klepus, vai alerģija, vai vienkārši nesaprotama kaite? Mēs parasti visu noveļam uz aklimatizāciju.

Bet patiesībā lielākajā daļā gadījumu pie vainas ir baktērijas lidmašīnā. Kāds visu ceļu šņaukājas, kāds ēd, kāds palaiž gāzes, bet telpa ir slēgta. Tāpēc ir ļoti svarīgi zināt, kādas briesmas var draudēt lidmašīnā, lai no tām izvairītos.

Lidojums – tas organismam ir liels stress. Mēs pastāstīsim, kas ir jādara un kas nav jādara, lai atvaļinājumu vai arī darījuma braucienu nesabojātu slimība.

Uzvedība lidmašīnā

Ja tāda iespēja ir, neizvēlies vietu pie ejas
Amerikāņu Emori universitātes veiktais pētījums ir pierādījis, ka visbīstamākās vietas lidmašīnā, kur iespējams saķert infekciju un dažādas baktērijas – tās ir vietas pie ejas. Ja tic statistikai, tad 1 no 150 pasažieriem vienmēr būs kādas infekcijas nēsātājs. Bet, ja tu sēdi pie ejas, tad tev garām paiet dažādi cilvēki.

Dezinficē paceļamo galdiņu
Skumji, bet patiesība ir tāda, ka lidmašīnas apkalpei ne vienmēr ir laiks un vēlēšanās kārtīgi notīrīt visus stūrīšus uz lidmašīnas klāja. Nolaižamais galdiņš krēsla aizmugurē ir viena no netīrākajām vietām lidmašīnā. Tāpēc vienmēr to notīri, bet labāk uzliec uz tā tīru salvetīti. Un nekad neēd uz galdiņa nokritušu ēdienu.

Pie dzērieniem nepasūti klāt ledu
Lai kā arī gribētos kaut ko atvēsinošu, nepasūti lidmašīnā dzērienus ar ledu. Un lieta nebūt nav par to, ka pēc tā palielinās iespēja piezemēties ar saaukstēšanos vai angīnu. Uz lidmašīnas klāja ir ledus pagatavošanas sistēma. Bet kvalitātes un tīrības standarti tam ūdenim, kas tiek izmantots, lai pagatavotu ledu, var stipri atšķirties, atkarībā no aviolīnijas.

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu 

Pievienot komentāru