Attiecību realitātes šovs “Sievu maiņa” kanālā LNT

No 7. jūnija ceturtdienās plkst. 22.10 kanālā LNT redzēsim realitātes šovu par ģimeņu attiecībām – “Sievu maiņa”. Tajā ukraiņu ģimenes piekritušas aizraujošam eksperimentam, kurā uz laiku mammas samainās vietām, dodoties izpētīt citas ģimenes ikdienu.

Katrā šova sērijā būs iespējams sekot līdzi divu ģimeņu ikdienai laikā, kad abas mammas samainās vietām. Stāsti un pieredzes ir visdažādākās. Pirmajā sērijā iepazīsim ģimeni, kurā aug trīs braši puikas, un viņu tētis, bezdarbnieks, iemīļojis savu laiku pavadīt ar draugiem, baudot grādīgus dzērienus. Vēl viņš savu mīlestību un rūpes velta mājlopu apkopei, taču par ģimeni, šķiet, viņš nedomā tikpat kā nemaz. Otra ģimene dzīvo pavisam atšķirīgi – tēvs ir čakls palīgs un iesaistās visos mājsaimniecības un bērnu audzināšanas jautājumos, turklāt arī darba laiku viņš pavada kopā ar mīļoto sievu, jo abi strādā vienā darba vietā kultūras jomā. Rezultāts, ko ģimenes vēlas iegūt no šī projekta, ir dažāds, tādēļ bez pārsteidzošiem atklājumiem neiztikt.

Šoks, pazemojumi, apvainojumi, prieka brīži un negaidītas atklāsmes, pārdomas un ieradumu maiņa – emociju gamma būs plaša. Šis ir šovs, kas mainīs ģimeņu dzīves uz visiem laikiem!

Šovs, kurā bez asarām un konfliktiem neiztikt, – “Sievu maiņa” no 7. jūnija ceturtdienās plkst. 22.10 kanālā LNT!

Pievienot komentāru