Atvaļinājumu horoskops 2019. gadam! Kur šogad vēlams atpūsties dažādām Zodiaka zīmēm

Svari: Senas krasti, Parīze

Romantiskie Svari patiesi novērtēs braucienu uz Parīzi. Svari noteikti gribēs pavadīt laiku Mīlestības pilsētā.

Mīlestības un skaistuma mīļotāji, šīs zīmes pārstāvi vienmēr priecājas izbaudīt elegantus vakarus, kas piepildīti ar mākslu, mūziku, kultūru!

Skorpions: Losandželosa, Kalifornija

Skorpions ir dziļa, reizēm domīga, bet vienmēr skaista zīme… tāpat kā Losandželosa. Losandželosā ir gandrīz viss, no pludmales līdz sniega kalniem, tikai dažu minūšu brauciena attālumā pa lielajām ielejām, tuksnešiem un Dienvidu Kalifornijas kalniem.

Jutekliskuma un radošuma elements vada šo zīmi, tāpēc nav brīnums, ka te pienāks visiem, no Holivudas aktieriem līdz ielu māksliniekiem un hipsteriem.

Ieintriģēts par visu un vienmēr kaislīgs, Skorpions būs sajūsmā par Losandželosas ceļu tīklu, kas noved pie sapņiem par Losandželosu.

Strēlnieks: Kambodža

Strēlnieks, iespējams, jau esat ieplānojis atvaļinājumu 2019. gadam, bet dodiet Kambodžai iespēju!

Šī zīme vienmēr ir kustībā! Strēlnieks mīl filozofiju, mistiku un pētīt senās kultūras. Strēlnieks, bez šaubām, apmierinās savas alkas Ankorvatā – vienā no lielākajiem reliģiskajiem pieminekļiem pasaulē.

Ar tik lielu skaitu tempļu kompleksu, tur ir pietiekami daudz vietas Strēlniekam. Šeit var klaiņot, absorbēt un darīt to, ko jūs darāt vislabāk – baudīt brīvību.

Mežāzis: Lieldienu sala, Čīles piekraste

Mežāži ir gudri, strādīgi cilvēki, tāpēc, kad viņi plāno braucienu, viņi grib patiesi atslābināties. Lieldienu sala ir tieši tas, ko viņiem vajag.

Vislabāk ceļot vienam vai mazā cilvēku grupā. Lieldienu sala ir visattālākā, neapdzīvotākā sala visā pasaulē, un tā var būt ideāla vieta, kur pavadīt laiku vienatnē.

Mežāži arī priecāsies attālināties no mūsdienu pasaules kņadas. Nemaz nerunājot par to, ka Mežažiem ir neticama izturība, tāpēc attālums nav svarīgs. Neviens šīs salas centimetrs nepaliks bez uzmanības.

Ūdensvīrs: Japāna

Vai esat gatavi kaut kam īpašam?

Jūs vienmēr esat bijuši visa netradicionālā piekritēji, un tehnoloģijas parasti rada jūsu interesi.

Ieslīgstiet pilnīgi citā kultūrā Japānā un iekāpiet ātrgaitas pasažieru ekspresī(Shinkansen) starp lielajām pilsētām, sasniedzot neticamu ātrumu!

Zivs: Islande

Islandiešu ledāju, lagūnu un viduslaiku klinšu ainavas veido dažas no sapņainākajām un pārsteidzošām vibrācijām, kas padara tās par ideālu vietu garīgajām Zivīm.

Visām Zivīm patīk vietas, kur viņi var peldēt pa straumi un pielāgoties pašpilnveidošanai.” Zivis vienmēr ir ļoti mākslinieciskas, atklātas, interesantas un pozitīvas, neatkarīgi no tā, kur tās atrodas.

Tāpēc karstie avoti ir vieta, kur var pilnībā izbaudīt visu, ko var piedāvāt šī brīnumainā vieta.

Vai jūs esat apmierināti ar šādu izvēli? Vai esat bijis šajās vietās?

avots: lifter.com.ua

Pievienot komentāru