Augums laimei nav šķērslis – liliputu pāris rada pēcnācējus un staro savā Instagram kontā

Pašlaik Čārlija atkal ir stāvoklī un viņa atzinās, ka bērniņam jau ir novērotas veselības problēmas. Ir iespējamība, ka bērns no tēva mantos vēl smagāku slimības stadiju. Slimības dēl bērnam novērojamas ne tikai problēmas ar kaulu augšanu, bet arī ar elpošanas, kā arī sirds un asinsvadu sistēmu – tā apgalvo ārsti.

Neskatoties uz to, Čārlija ar vīru cenšas saglabāt savu pozitīvismu.

“Tas, ka mēs esam liliputi, nekad nekur mūs nav apstādinājis. Mēs baudām dzīvi tāpat, kā visi normālie cilvēki. Mēs ceļojam, apmeklējam trenažieru zāli, atpūšamies jūrmalā… Mūsu augums neliedz mums iespēju justies laimīgiem,” tādu komentāru zem savas bildes sociālajos tīklos raksta laimīgais pāris.

Saprotams, ka Čārlijai un Kalenam bieži nākas sastapties ar kritiku. Instagramā viņus bieži kritizē par to, ka viņi vieglprātīgi un neapdomīgi attiecas pret saviem bērniem. Daudzi lietotāji uzskata, ka pārim nevajdzētu radīt pēcnācējus, kuri pēcāk visu savu dzīvi mocīsies ar šo iedzimto slimību.

“Mēs cenšamies nepievērst uzmanību kritikai,” saka Kalens.

Taču daudzi Instagram lietotāji apsveic Kalenu un Čārliju ar gaidāmo ģimenes pieaugumu. Cerēsim, ka austrāliešu pārim un viņu bērniņiem viss būs vislabākajā kārtībā.

avots

Pievienot komentāru