Autobusa šoferis Balvos atsakās reisā uzņemt pusaudzi

1. novembra rītā latgalietes Ženijas meita devās uz Balviem pēc otrās vakcīnas potes. Pēc saņemtās devas meitene steidzās uz autoostu, lai ar autobusu dotos uz mājām Puderovas ciemā. Tomēr cerētais laiskais brauciens izvērties satraukuma pilns, vēsta raidījums “Bez Tabu”.

Meitene vēlējusies par autobusa biļeti norēķināties ar bankas karti, taču divas reizes mēģinot, darījums nav izdevies.

Māte palūdza telefonu iedot šoferim, lai sarunātu, ka sagaidīs bērnu Dricānu pieturā un naudu par biļeti atdos. Taču vīrietis iespītējies un bijis kategoriski pret šādu variantu.

Ženija par notikušo stāsta: “Aizbraucu meiteni sagaidīt pieturā, lai aprunātos arī ar šoferi. Viņš pateica, ka 15 gadi tas jau vairs nav bērns.

Bet bērni visu laiku mātei ir bērni. Šoferis bija ļoti nelaipns, agresīvi noskaņots, turklāt pūta man sejā cigarešu dūmus.

Vīrietis vēl pateica, ka mana meita varēja aizskriet uz Balvu autoostu un noņemt naudu, bet tur taču nav SEB bankas bankomāts.”

Jauniete veiksmīgi nokļuva mājās tikai tāpēc, ka autoostā uzradās kāds jauns puisis, kurš nesavtīgi iedeva piecus eiro biļetei. Tomēr Ženija ir gaužām bēdīga par šofera necilvēcisko rīcību.

Meitene vēlējās tikt mājās ar Valmiera – Rēzekne reisu. Valmieras pārvadātāja pārstāve par situāciju ir informēta, taču diemžēl pasažieri neuzņēma baidoties saņemt sodu pārvadājot bezbiļetnieku.

Autotransporta direkcija noskaidroja, ka tik tiešām konkrētajā dienā “Swedbank” bija izplatījusi paziņojumu, ka ir traucēti starpbanku maksājumi. Konkrētajam pārvadātājam norēķinu pakalpojumus nodrošina tieši šī banka.

Autoransporta direkcija iesaka šādos gadījumos paņemt līdzi skaidru naudu.

Sižetu Tu vari noskatīties ŠEIT

 

Pievienot komentāru