Bankomāts “aprija” karti un to neatdod? ŠIS vienkāršais paņēmiens palīdzēs to atgūt!

Nu kurš gan no mums nav saskāries ar tādu situāciju kā bankomāta “uzkaršanās” laikā, kad esam darba procesā ar to. Daži modeļi ir ieprogrammēti tā, ka tehnisku kļūmju gadījumā uzreiz atdod karti, bet lielākā daļa karti tomēr var “norīt” un pat nepamanīt.

Tādā gadījumā banka iesaka zvanīt atbalsta grupai, pēc tam gaidīt inkasāciju, un tikai pēc pāris dienām atgūt savu karti atpakaļ.

Ja jūs negribat gaidīt, tad izmantojiet sekojošu veidu. Tas sevi lieliski pierādīja darbā ar Sberbanku, bet var nostrādāt arī ar citām ierīcēm.

Un tā, atrodiet uz klaviatūru pogu “Atcelt” un nospiediet to. Esiet pacietīgs, jo nāksies ilgi gaidīt. Nekāda iemesla dēļ pirkstu neatlaidiet. Bankomāts izdos savādas skaņas, daži modeļi var pat iesist (bet tas nav apstiprināts). Pastāviet, turot pirkstu uz pogas kādas 3 – 5 minūtes.

Drīz vien dzelzs pretnieks padosies un piedāvās pamieru. Precīzāk piedāvās atcelt operāciju. Šajā posmā ir svarīgi nenoņemt pirkstu no pogas. Ar otru roku nospiediet pogu, vai arī vietu uz ekrāna, kur rakstīts “Jā”. Pēc sekundes jūs atgūsiet savu karti atpakaļ.

Padalieties ar šo paņēmienu ar draugiem, tas var noderēt.

avots

COMMENTS

Pievienot komentāru