Bēdīgs suns patversmē pavadīja 2 gadus, līdz pēkšņi sajuta pazīstamu smaržu

Kad Pakitu atveda uz suņu patversmi El Arca Animal Partido de Mar Chiquita Argentīnā, tās darbiniekiem tika teikts, ka viņa ir atrasta uz ielas. Viņa bija nobijusies un pilnīgi viena.

Par Pakitu ļoti priecājās centra brīvprātīgie, starp kuriem bija arī Silvija Ferreira.

Suns dzīvnieku patversmē nodzīvoja 2 gadus. Darbiniekiem neizdevās atrast viņas īpašnieku, vai kādu, kas viņu pazītu.

Diemžēl Pakita bija ļoti nomākta un noslēgta un acīmredzot jutās ļoti vientuļa. Izredzes, ka viņa atradīs sev jaunu ģimeni, ar katru dienu arvien samazinājās.

Laikā, kad citi suņi pavisam viegli atrada sev jaunus īpašniekus, Pakita turpināja gaidīt.

Savukārt brīvprātīgie no “Arca Animal” izdarīja visu iespējamo, lai atrastu mājas Pakitai. Viņi nolēma viņu nofotogrāfēt un fotogrāfijas izvietot sociālajā tīklā Facebook, lai palielinātu potenciālo īpašnieku interesi.

Tomēr tas nebija vienkāršs uzdevums.

Pakita vienmēr skatījās grīdā vai arī pagrieza galvu sāņus, kad viņu centās fotogrāfēt. Galu galā viņiem izdevās iegūt fotogrāfiju, kas bija pietiekoši laba, lai to publicētu internetā.

“Burtiski uzreiz mēs iegūstam ziņojumu no sievietes, kura stāsta, ka tas ir viņas dēla suns un, ka dēls viņu meklē! – stāsta Silvija intervijai “The Dodo”.

Sieviete pastāstīja, ka viņas dēls, Ariels Naveira, domāja, ka vairs nekad neieraudzīs Pakitu.

Nākamajā dienā Ariels atbrauca uz patversmi, lai pārliecinātos par to, ka tas patiešām ir viņa suns. Acīmredzot arī Pakitai bija jāpārliecinās, ka Ariels bija viņas īstais saimnieks.

Brīdis, kuru gaidīja visi

Kad patversmes darbinieki atveda Pakitu pie Arielu, viņa bija sajūtama nepārliecinātība.

Viņa noslēpās aiz viena no darbiniekiem, un uzmanīgi sāka ošņāties.

Beigu beigās, viņa sajuta pazīstamu smaku, un jūs paši varat ieraudzīt to brīdi, ka viņa saprata, kas ir Ariels. Tas ir ļoti aizkustinošs brīdis!

Pakita acīmredzami ir neticami priecīga – viņa lec virsū Arielam un laiza viņu.

Pakita ir tik laimīga, ka, paskatoties uz viņu, vienkārši nav iespējams nesmaidīt. Es esmu tik priecīga, ka viņi abi atkal ir kopā!

Šķir nākošo lapu un noskaties aizkustinošu video

Pievienot komentāru