Bezpajumtnieks atgrieza 10000 ASV dolārus, kurus atrada uz ielas. Pretī viņš saņēma dāvanu, par kādu nekad mūžā nebūtu pat sapņojis

Roberta Haskija ir veiksmīga nekustamo īpašumu brokere. Pavisam nesen viņa noslēdza ļoti veiksmīgu darījumu, par kuru pretī saņēma 10000 dolāru lielu čeku.

Taču Roberta nejauši to pazaudēja. Kad viņa mājās pamanīja to, ka čeku ir pazaudējusi, ļoti satraucāt, jo zināja, ka atgūt zaudēto naudu ir vienkārši neiespējami.

Taču pēc pāris stundām viņam piezvanīja cilvēks vārdā Elmers Alvarezs. Viņš teica, ka atradis čeku ar viņas vārdu un vēlas to atgriezt.

Pats interesantākais šajā stāstā ir tas, ka Elmers ir visparastākais bezpajumtnieks. Kā apgalvo pats Alvarezs “viņš esot labs cilvēks, tādēļ vēlas rīkoties pareizi.”

Šķiet, ka viņš taču varēja šo naudu paturēt un sākt normāli dzīvot, taču viņš nolēma rīkoties tā, kā būtu vispareizāk.

Elmers satikās ar Robertu, lai atdotu viņai čeku. Haskija nespēja noticēt, ka uz pasaules vēl palikuši tik labsirdīgi cilvēki. Viņa ļoti ilgi izteica Elmeram pateicību, viņi runājās un sieviete uzzināja, ka vīrietis ir bezpajumtnieks. Tad viņa nolēma, ka “paldies” vietā viņa spēs izdarīt pat daudz vairāk.

Roberta nolēma izrakstīt Elmeram pateicības čeku par viņa godprātību. Taču tas vēl nav viss…

Šķir nākošo lapu un lasi turpinājumu. Noskaties video!

Pievienot komentāru