Bezpajumtnieks – kaķis pēc pāris mēnešiem atvēra acis – un satrieca visus ar bezgala skaistajām acīm. Neticami!

Karmenas darbs ir ārkārtīgi svarīgs Dienvidfloridas kaķiem.

“Es nolēmu uzsākt Animal Friends Project projektu pēc tam, kad ieraudzīju bezgala daudz klaiņojošu kaķu Dienvidfloridā”, – viņa teica.

“Lielākajai daļai no šiem kaķiem bija nepieciešama sterilizācija un aprūpe, un daudzi no viņiem bija slimi un traumēti, bet cilvēki un organizācijas, likās, ne īpaši viņiem palīdzēja”.

“Es pieļāvu, ka, pievēršot cilvēku uzmanību šai problēmai, viņi vairāk sāks draudzēties ar dzīvniekiem, un vēlēsies tiem palīdzēt”.

“Mans vīrs, dēls, meita un māsa man ļoti palīdz, man ir daži brīvprātīgie un audzinātāji, bet lielāko daļu koordinēšanas un darbu es izdaru pati, jo apmeklēju zemu ienākumu līmeņu rajonus, kur dzīvo lielākā daļa klaiņojošo kaķu”.

“Mans padoms – lūdzu, neignorējiet viņus. Jebkurš var palīdzēt dzīvniekiem. Daudzi slimi, bezpajumtnieku kaķi ir draudzīgi, un viņus ir ļoti viegli ielikt būrītī un aiznest pie vetārsta”.

“Cilvēki var saziedot naudu, lai apmaksātu medicīnisko palīdzību. Vismaz uztaisiet fotogrāfijas un sāciet lūgt palīdzību”.

Strādājot galvu nepacēlusi savu kaķu draugu labā, Karmena ir palīdzējusi simtiem vietējo kaķu šajā rajonā, bet ir tik daudz, kas vēl ir jāizdara!

Lai palīdzētu, jūs varat ziedot naudu vietējām dzīvnieku patversmēm, un, iespējams, audzināt vai adopēt kaķēnu paši.

Paskatieties, kāds viņš bija agrāk!

Vai jūs aizkustināja šis stāsts?

avots: lifter.world

COMMENTS

Pievienot komentāru