Bijusī sieva palika ar garu degunu: vīrietis zaudēja 81 kg un kļuva par sieviešu siržu iekarotāju

Sieva viņu pameta viņa izskata dēļ, taču tagad bijusī sieva to smagi nožēlo, bet pagātni vaira nevar mainīt. Vīrietis saņēmās un zaudēja 81 kg.

LASI VĒL: Parādījušās jauni Vangas pareģojumi par 2021. gadu: būs plūdi un kari

Šis vīrietis nonāca briesmīgā stāvoklī. Fakts ir tāds, ka sieva viņu pameta viņa izskata dēļ. Pāris dzīvoja mazā pilsētiņā Džonsonsitijā, kur vīrietis strādāja par programmatūras inženieri. Pateicoties savai inteliģencei un lieliskajai atbildības sajūtai, viņš sāka pelnīt ļoti labu naudu. Tomēr lielāko daļu laika pavadīju pie datora. Viņš bieži ēda ātrās uzkodās un sviestmaizes.

Sākumā šāds dzīvesveids nekādi neietekmēja ne viņu, ne viņa attiecības ar sievu. Viņš pelnīja naudu un viņu vienmēr sagaidīja ar prieku, bet laika gaitā viņš sāka kļūt resnāks. Un kādā brīdī viņa svars kļuva pilnīgi nekontrolējams. Viņa svars sasniedza 154 kg un reiz viņš vairs nevarēja pildīt savu laulātā pienākumu. Sieva bija izbrīnīta un tāpēc pameta viņu.

Sākumā, pārdzīvojumu dēļ, viņš sāka ēst vēl vairāk. Vienīgā aizsardzība no kauna, bija viņa tauku slānis, bet pienāca diena, kad viņš patiešām sadusmojās. Galu galā visu šo laiku viņš strādāja sievas dēļ, lai nopelnītu vairāk naudas, bet sieva viņu pameta.

Viņš saņēmās un pieņēma lēmumu. Sākumā sporta zālē vīrietis tika apsmiets, jo viņš nevarēja izturēt pat 10 minūtes uz skrejceliņa, tomēr viņš bija apņēmības pilns un nepadevās. Viņš sāka ievērot diētu un pārtrauca ēst neveselīgo pārtiku. Viņš regulāri apmeklēja sporta zāli.

Rezultātā vīrietis zaudēja svaru un sasniedza savu ideālo svaru 81 kg. Tagad viņš plāno veikt operāciju, lai noņemtu lieko ādu un tad viņš sāks meklēt jaunu sievu.

COMMENTS

Pievienot komentāru